Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
Tento blog píše
FotografieFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Vlastníci blogu: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Právo číst: kdokoliv v Internetu, pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
Právo komentovat: pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
5. 4.
2018

Hromadné e-maily pro uchazeče v nové podobě

  • RSS
Informačně přínosné | 1 | 1
Novinky

Pracovníci Masarykovy univerzity, kteří komunikují s uchazeči, mají nově k dispozici vylepšenou aplikaci na rozesílání hromadných e-mailů.

Může se zdát, že odeslat e-mail je v dnešní době naprosto triviální záležitost, většina z nás tak učiní i několikrát denně. Po technické stránce je ovšem zásadní rozdíl, zda se takový e-mail rozesílá jednotlivě, nebo, jako je tomu například při komunikaci s uchazeči, se rozesílají desítky tisíc e-mailů najednou. Pro Informační systém Masarykovy univerzity (IS MU) je v tomto případě primárním cílem to, aby e-mail nebyl poštovním serverem, který jej přijímá, vyhodnocen jako spam a byl uchazeči doručen. Z tohoto důvodu byly doposud omezeny možnosti formátování hromadných e-mailů.

Vývojový tým IS MU nyní přichází s novým technickým řešením, díky kterému hromadné e-maily pro uchazeče již nemusí být čistě textové, ale pro formátování obsahu lze využít i tzv. HTML editor. Pracovník navíc může využít i některou z předpřipravených HTML šablon, která celý e-mail zabalí do elegantního hávu. Před odesláním aplikace nabídne náhled na podobu e-mailu včetně záhlaví a zápatí doplněného ze šablony pro kontrolu. Samozřejmostí je zachování možnosti zaslat odlišné znění mužům a ženám.

Obr. 1: Ukázka hromadného e-mailu zasílaného uchazečům.

O dalších vylepšeních v agendě přijímacího řízení jsme informovali v novince Uchazeči o studium na MU nyní využívají možností nové E-přihlášky.

Dosud nečteno0 komentářůpermalink
« 8. ročník Open space konference o e-learningu IS MU (12. 2. 2018 16:58) | Aplikace Obtížnost v novém » (5. 4. 2018 11:28)

Zatím žádné komentáře.