Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
Tento blog píše
FotografieFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Vlastníci blogu: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Právo číst: kdokoliv v Internetu, pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
Právo komentovat: pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
15. 8.
2018

Úplné zobrazení interaktivní osnovy

  • RSS
Zajímavé | 5 | 5
Novinky – e-learning

Vývojový tým Informačního systému Masarykovy univerzity (IS MU) v reakci na podněty vyučujících doplnil možnost zobrazení celé interaktivní osnovy včetně všech jejích součástí. Tuto funkci mohou učitelé i studenti využít pro rychlý náhled na obsah osnovy. Uživatelé tak získávají jednoduchý způsob, jak mít přehled o jednotlivých aktivitách v rámci kurzu.

Celou interaktivní osnovu uživatel zobrazí pomocí odkazu „Prohlédnout vše“, který se nachází u informací o osnově pod seznamem jejích kapitol v pravém navigačním sloupci. Při procházení rozbalené osnovy se barevně zvýrazní kapitola, kterou si uživatel prohlíží, což ještě více usnadňuje jeho orientaci.

Obr. 1: Umístění odkazu k úplnému rozbalení interaktivní osnovy.

Vyučující tedy získávají možnost, jak si snadno ověřit, že jejich interaktivní osnova obsahuje všechny informace, které v příslušných kapitolách chtěli mít. Navíc mohou velmi rychle zkontrolovat funkčnost jednotlivých prvků obsažených v interaktivní osnově, včetně odkazovaných dokumentů či videí. Studenti mají díky této funkci přehled o činnostech, které je čekají, což jim umožní lepší plánování studijních povinností během semestru.

O předešlých změnách v aplikaci Interaktivní osnovy jsme informovali v novince Interaktivní osnovy v novém hávu.

Dosud nečteno0 komentářůpermalink
« Činnost Informačního systému MU v roce 2017 (15. 8. 2018 14:49) | Agenda Soukromí a GDPR v IS MU » (15. 8. 2018 14:55)

Zatím žádné komentáře.