Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
Tento blog píše
FotografieFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Vlastníci blogu: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Právo číst: kdokoliv v Internetu, pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
Právo komentovat: pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
26. 11.
2019

10. ročník Open space konference již klepe na dveře

  • RSS
Zajímavé | 1 | 1
Novinky

Vývojový tým Informačního systému Masarykovy univerzity (IS MU) připravuje již 10. ročník Open space konference o e-learningu IS MU. Konference se koná pod záštitou rektora MU a je určená především pro učitele a doktorské studenty MU. Ústředním tématem tohoto ročníku konference bude hodnocení studentů a poskytování zpětné vazby.

Termín: 5. února 2020

Místo: Fakulta informatiky Masarykovy univerzity

Web konference: http://elportal.cz/osk2020/

Účastníci se dozví, jaké způsoby udělování hodnocení se vyučujícím ve výuce osvědčily a co vše zohledňují ve výsledné známce. Navíc také získají praktické tipy, jak se vypořádat s hodnocením skupinových projektů i náhled na metody poskytování skutečně efektivní zpětné vazby. V neposlední řadě se účastníci díky příspěvkům seznámí i s tím, jak může být náročné studenty hodnotit a zůstat při tom objektivní. O všechny tyto praktické rady se v rámci příspěvků podělí odborníci a samotní vyučující Masarykovy univerzity.

Ještě se rozhodujete, zda se zaregistrovat a přidat si akci do svého kalendáře? Podívejte se, v jakém duchu se nesl loňský ročník a poslechněte si, čím konference inspiruje pravidelné účastníky a jaké dojmy si z ní odnášejí:

Pohled na Open space konferenci 2019

Vedle prezentací budou pro účastníky k dispozici i tradiční stánky pro jejich dotazy, názory a náměty. Konference si i v tomto ročníku zachová formát otevřeného prostoru a znovu bude příležitostí k setkání s kolegy a porovnání a předávání zkušeností. Všichni jste srdečně zváni.

Přihlášení na konferenci je zdarma a probíhá prostřednictvím registračního formuláře na webových stránkách konference.

Na Vaši účast se již nyní těší tým Informačního systému Masarykovy univerzity.

Dosud nečteno0 komentářůpermalink
« Garant – vše o studijních programech na jednom místě (26. 11. 2019 15:13) | Evidence účasti na zkušebních termínech pomocí čipových karet » (16. 12. 2019 12:14)

Zatím žádné komentáře.