Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
This blog is written by
PhotographsFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Blog owners: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Right to read: anyone on the Internet, a specific group of users: FI:CVT FI
Right to post comments: a specific group of users: FI:CVT FI
13. 6.
2022

12. ročník Open space konference se blíží

  • RSS
Interesting | 2 | 2
Novinky – e-learning

Přípravy 12. ročníku Open space konference o e-learningu IS MU jsou v plném proudu. Konference se koná pod záštitou rektora MU a jsou na ní vítání učitelé a doktorští studenti napříč MU. Vývojový tým Informačního systému Masarykovy univerzity (IS MU) s potěšením oznamuje, že letošní ročník proběhne opět v klasické prezenční formě.

Konferenci provází otázka “Učíme prezenčně?” a jejím ústředním tématem je sdílení zkušeností s  obnovením prezenční výuky po náročném období distanční výuky v důsledku pandemie covidu-19.

Termín: 7. září 2022
Místo: Fakulta informatiky Masarykovy univerzity
Web konference: http://elportal.cz/osk2022/

Pro účastníky bude připraven bohatý program přednášek přibližujících různé formy obohacení prezenční výuky o prvky distanční výuky, příklady dobré praxe využití online nástrojů pro podporu aktivizace studentů přímo na hodinách i zkušenosti s praktickým řešením hybridní výuky. Posluchači se mohou také těšit na příspěvky věnující se interaktivním osnovám jako základnímu rozcestníku informací pro studenty, využití "covidových" videí pro lepší přípravu na laboratorní cvičení a aplikaci pro vzájemné hodnocení studentských videí. O všechny tyto praktické rady se v rámci příspěvků podělí odborní vyučující Masarykovy univerzity. Vedle prezentací budou pro účastníky k dispozici i tradiční stánky pro řešení dotazů a sběr podnětů.

Konference si i v tomto ročníku zachová tradiční formát otevřeného prostoru a znovu bude příležitostí k setkání s kolegy. Všichni jste srdečně zváni. Přihlášení na konferenci je zdarma a probíhá prostřednictvím registračního formuláře (https://is.muni.cz/auth/obchod/baleni/237650).

Na Vaši účast se již nyní těší tým Informačního systému Masarykovy univerzity.

Not read yet0 commentspermalink
« Rozcestník e-kurzů na Elportále v líbivějším "kabátku" (13. 6. 2022 10:13) | Rozvoj Informačního systému MU v roce 2021 » (20. 9. 2022 09:22)

No comments have been posted yet.