Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
Tento blog píše
FotografieFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Starší příspěvky
Kategorie
Vlastníci blogu: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Právo číst: kdokoliv v Internetu, pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
Právo komentovat: pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
22. 12.
2006

Všude plno, na ISu rekordně

  • RSS
Dosud nehodnoceno.
Novinky
Na ulici se nedá vycházet, obchody jsou plné, horečka Vánoc je vysoká. Ale uživatelé ISu mají zřejmě nakoupené dárky, napečené cukroví, a koupenou jedličku, dávno postavenou v obýváku. Jak jinak si vysvětlit další rekordní číslo, které padlo v pondělí 18. prosince 2006, kdy se systémem pracovalo 23 630 osob, což je opravdu historické číslo v dějinách ISu. Bez ohledu na to, že ostatní jsou v obchodech a zajišťují dárky pod stromeček. Je možné vysvětlení, že většina z nás seděla u počítače a například usilovně psala svým milým novoročenku pomocí pošty v ISu? Anebo jsme naopak nebyli tak docela připraveni na Vánoce a rekord mohl padnout právě proto, že jsme ještě brouzdali po diskusním fóru a hledali "Jaké cukroví je NEJ?" nebo se snažili na poslední chvíli sehnat vhodný dárek pro přítele/přítelkyni přes inzerát na Vývěsce (pro milovníky zvířat: inzerát "Věnuji potkanici")?
Ať tak nebo tak, pondělní den zaznamenal nejvyšší rekord v počtu uživatelů, kteří s ISem denně pracují, a my se v předvánoční čas dopouštíme trochu rozvernosti hlavně proto, abychom Vám popřáli vše hezké, hodně zdraví a spokojenost. Pěkné vánoční svátky a mnoho úspěchů v roce 2007 Vývojový tým IS MU

22. prosince 2006

Dosud nečteno0 komentářůpermalink
« Nová opatření poštovního systému IS MU proti spamu (22. 12. 2006 05:00) | Nové designy » (5. 1. 2007 00:00)

Zatím žádné komentáře.