Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
Tento blog píše
FotografieFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Starší příspěvky
Kategorie
Vlastníci blogu: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Právo číst: kdokoliv v Internetu, pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
Právo komentovat: pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
24. 7.
2015

Přehled zkoušek pro všechna studia

  • RSS
Dosud nehodnoceno.
Novinky

Vývojový tým Informačního systému MU (IS MU) doplnil aplikaci Přihlašování na zkoušky o možnost přepnutí do režimu Všechna studia. Studenti, kteří mají více aktivních studií, si tak mohou zobrazit všechny zkušební termíny na jedné stránce. Dosud bylo možné přepnout do režimu Všechna studia na titulní stránce agendy Student, kdy se studentům zobrazí všechny studované předměty nebo poslední události ze všech studií (např. vypsání zkušebních termínů, udělení známky, změny v poznámkových blocích apod.).

Nová funkce usnadní studentům plánování zkoušek, neboť již nemusí přepínat mezi jednotlivými studii, ale vidí všechny termíny pohromadě. Stačí pouze v pravém horním rohu přepnout studium na možnost "Všechna studia".

Obr. 1: Přepnutí studií.

Aplikace je dostupná přes Student -> Zkušební termíny a přihlašování na zkoušky.

O změnách ve zkušebních termínech jsme vás dříve informovali v novinkách Export zkušebních termínů do kalendářových aplikací nebo Burza zkušebních termínů.

Dosud nečteno0 komentářůpermalink
« Nové možnosti řazení v tabulkách (24. 7. 2015 09:49) | Přehled nastavení popisu odpovědníku v nové podobě » (12. 8. 2015 13:32)

Zatím žádné komentáře.