Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
Tento blog píše
FotografieFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Starší příspěvky
Kategorie
Vlastníci blogu: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Právo číst: kdokoliv v Internetu, pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
Právo komentovat: pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
30. 12.
2015

Novoroční předsevzetí

  • RSS
Vtipné | 13 | 13
Novinky

Nový rok může být pro někoho významným přelomem, pro někoho novým začátkem a pro jiného jen důvodem k oslavě a bujarému veselí. Ale vždy je to šance pro tajná přání anebo předsevzetí. Už jste si rozmysleli svá letošní předsevzetí? Informační systém Masarykovy univerzity (IS MU) Vám může nabídnout inspiraci.

Více sportovat
Studenti mohou využít zápisu tělocviku z široké nabídky Fakulty sportovních studií. Ostatní naleznou inspiraci v publikacích o sportu na Elportále. Volejbal, basketbal, základy sebeobrany nebo metodika zdravotního cvičení jsou jen zlomkem z dostupných publikací.
Naučit se jazyk
Uživatelé IS MU mohou pro neustálé zlepšování jazykové výbavy využít aplikaci Dril, o které jsme psali v novince Dril - "opakujme méně, vybavme si více". Pro studenty MU nabízí Pedagogická fakulta předmět Angličtina online - plně elektronický jazykový kurz.
Zhubnout
Závěrečné práce absolventů MU srovnávají různé diety - Nejlepší dieta k redukci hmotnosti, nebo se zabývají přímo jednotlivými typy diet - Krabičková dieta, Ketogenní dieta.
Najít si novou lásku
Diskusní fóra IS MU jsou skvělým prostorem k seznámení s novými lidmi. Rozebírají se zde studijní i volnočasová témata a do diskuzí se mohou zapojit lidé ze všech fakult MU.
Číst více knih
Není třeba se omezovat pouze na papírovou verzi knih. Na Elportálu lze najít například ekonomické, psychologické nebo umělecky zaměřené publikace, které jsou ve formátu ePub, určeném pro mobily a tablety.
Změnit svůj styl a vzhled
Kreativní nápady absolventů MU se dotýkají i módy a mezi závěrečnými pracemi je možné najít modely inspirované Claudem Monetem - Když je móda uměním / autorský oděv, téma ekologických modelů - EKO móda - autorské modely nebo zamyšlení nad otázkou tetování - Tetování - stigma, móda nebo životní styl?.


Dosud nečteno0 komentářůpermalink
« Úřadovna - elektronizace procesů a žádostí (17. 12. 2015 14:14) | Synchronizace souborů v Úřadovně » (18. 1. 2016 09:21)

Zatím žádné komentáře.