Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
Tento blog píše
FotografieFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Starší příspěvky
Kategorie
Vlastníci blogu: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Právo číst: kdokoliv v Internetu, pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
Právo komentovat: pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
7. 4.
2017

Zveřejnění nové verze Prohlídky Katalogu předmětů

  • RSS
Informačně přínosné | 2 | 2
Novinky

Vývojový tým Informačního systému Masarykovy univerzity (IS MU) zveřejnil novou podobu aplikace Prohlídka Katalogu předmětů, která kromě příjemného designu obsahuje i řadu nových funkcí.

Aplikaci, kterou uživatelé IS MU důvěrně znají pod odkazem Prohlídka Katalogu (autentizováno), si nyní mohou vyzkoušet v nové verzi pomocí odkazu "Přepnout na novou" umístěném na banneru přímo v aplikaci.

Modernější podoba aplikace nabízí i nové ovládací prvky:
- nabídka se po výběru kritérií a odsunutí kurzoru myši stranou sama sbalí a počet odpovídajících předmětů se aktualizuje,
- počet vyhledaných předmětů se zobrazuje v šipce s nápisem Zobrazit,
- s vybranými předměty je nyní možné dále pracovat (provést registraci předmětů, či s nimi hromadně pracovat).

Možnosti hromadné manipulace s předměty ocení nejen studenti při registraci předmětů, ale i pracovníci fakulty, kteří s předměty každý den pracují. Mohou si tak předměty vybrat na základě nejrůznějších kritérií a potom je hromadně editovat.

Předměty lze nově vybírat například dle šablon, počtu kreditů, periodicity nebo jazyka výuky, přičemž lze kritéria libovolně kombinovat.

Obr. 1: Ukázka z aplikace Prohlídka Katalogu předmětů.

Obr. 2: Výběr předmětů v aplikaci.

Uživatelé se mohou s aplikací seznámit pomocí Průvodce nebo mohou o aplikaci diskutovat v příslušném Diskusním fóru (autentizováno).
Dostupná je také podrobná Nápověda.

Dosud nečteno0 komentářůpermalink
« Elportál přináší publikace z fakult - dnes na téma zdraví anebo chemických termínů (7. 4. 2017 10:39) | Ohlédnutí za 7. Open space konferencí o e-learningu IS MU » (7. 4. 2017 10:46)

Zatím žádné komentáře.