Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
Tento blog píše
FotografieFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Starší příspěvky
Kategorie
Vlastníci blogu: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Právo číst: kdokoliv v Internetu, pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
Právo komentovat: pojmenovaná skupina osob: FI:CVT FI
20. 12.
2018

Posviťte si na IS nejen o Vánocích

  • RSS
Zajímavé | 1 | 1
Novinky

Měsíce v kalendáři se postupně prostřídaly a opět tu máme konec roku, kdy si obvykle každý z nás rekapituluje významné změny a události za uplynulých 365 dní.

Co se týče Informačního systému Masarykovy univerzity (IS MU), máme za sebou celý rok provozu systému v novém responzivním designu, který v současné době používají všichni uživatelé přihlášení do systému. Vývojový tým zároveň připravil několik zcela nových aplikací, které usnadní uživatelům práci se samotným systémem i studijními záležitostmi.

Studenti jistě ocení Plánovač studia, který jim pomůže zvládnout organizaci předmětů, které mají absolvovat. Každý den rovněž mohou využít zbrusu nový Kalendář, kde naleznou všechny důležité termíny. Nejen učitelům a úředníkům se jistě také zalíbí pohodlné používání nového Správce souborů.

Víme, že změny nejsou vždy jednoduché, a proto nabízíme uživatelům nového pomocníka v podobě Akademie ISu. Kdo je hravý, může díky této aplikaci proniknout do tajů systému a dozvědět se o zajímavých vychytávkách. Za odměnu pak získá patřičné odznaky a výlet do vesmíru prostřednictvím speciálního motivu.

Akademie ISu je prozatím v systému schovaná, tak kdopak ji dokáže najít?

Dosud nečteno0 komentářůpermalink
« Kompletní proměna aplikace Správce souborů (13. 12. 2018 12:52) | Katalog technologií ve výuce pro vyučující Masarykovy univerzity » (27. 2. 2019 13:23)

Zatím žádné komentáře.