Deníček: Co je nového v IS MU?

RSS Provozovatelé, vývojáři a další pracovníci okolo IS MU se budou snažit sem psát o nových věcech, změnách, opravách apod. v systému. Budou psát o věcech, které se nějak dotýkají uživatelů. I když se budou snažit psát tak, aby uživatelé obsahu sdělení rozuměli, nebude možné pochopit vše. Zvláště pak vyjádření o aplikacích, ke kterým všichni uživatelé nemají přístup. Nepředpokládáme, že všichni budou tento blog číst. Je jen pro zájemce. Neočekávejte prosíme dlouhé příspěvky obsahující úvahy, buďte připraveni na krátká oznámení.
Vlastníci blogu: FI:E-technici, FI:IS-technici, FI:servistech, FI:Vývojový tým IS MU, Ing. Jitka Brandejsová, 2893, doc. Ing. Michal Brandejs, 2116
Vlastníci blogu: FI:E-technici, FI:IS-technici, FI:servistech, FI:Vývojový tým IS MU, Ing. Jitka Brandejsová, 2893, doc. Ing. Michal Brandejs, 2116
Právo číst: kdokoliv v Internetu
Právo komentovat: kdokoliv přihlášený v ISu
27. 5.
2014

Změna v Nápovědě Proč není možné vložit mou zaslanou fotografii?

  • RSS
Informačně přínosné | 8 | 10
doc. Ing. Michal Brandejs, CSc. (CVT FI MU), učo 2116
uživatel
Z Nápovědy Lidé vyřazujeme stávající otázku s odpovědí:
Proč není možné do systému vložit mou zaslanou fotografii?

Fotografie v Informačním systému slouží k identifikaci uživatelů a není možné ověřit identitu při zaslání fotografie e-mailem.

Z technických důvodů, všechny fotografie musí mít shodný formát a parametry. Nechte se přefotografovat, chcete-li mít v systému novou fotografii.

Je však možné si do ISu nahrát soukromou podobenku, více v otázce Co je soukromá podobenka a jak ji vložím?.

protože odpověď již neodpovídá realitě. Nově je nahrazena otázkou s odpovědí:
Je možné do systému vložit mou zaslanou fotografii?

Výjimečně lze do ISu zavést vlastní fotografii pracovníky Ústavu výpočetní techniky. O výjimce musí rozhodnout ředitel Ústavu výpočetní techniky.

Kontaktní adresy jsou na stránce http://www.muni.cz/ics/services/photo.

Michal Brandejs
za IS MU

Dosud nečteno0 komentářůpermalink
« Adresy pro automatické e-maily studijním oddělením (27. 5. 2014 09:25) | Tisk zadání závěrečné práce v angličtině » (2. 6. 2014 14:05)

Zatím žádné komentáře.