Deníček: Co je nového v IS MU?

RSS Provozovatelé, vývojáři a další pracovníci okolo IS MU se budou snažit sem psát o nových věcech, změnách, opravách apod. v systému. Budou psát o věcech, které se nějak dotýkají uživatelů. I když se budou snažit psát tak, aby uživatelé obsahu sdělení rozuměli, nebude možné pochopit vše. Zvláště pak vyjádření o aplikacích, ke kterým všichni uživatelé nemají přístup. Nepředpokládáme, že všichni budou tento blog číst. Je jen pro zájemce. Neočekávejte prosíme dlouhé příspěvky obsahující úvahy, buďte připraveni na krátká oznámení.
Vlastníci blogu: FI:E-technici, FI:IS-technici, FI:servistech, FI:Vývojový tým IS MU, Ing. Jitka Brandejsová, 2893, doc. Ing. Michal Brandejs, 2116
Vlastníci blogu: FI:E-technici, FI:IS-technici, FI:servistech, FI:Vývojový tým IS MU, Ing. Jitka Brandejsová, 2893, doc. Ing. Michal Brandejs, 2116
Právo číst: kdokoliv v Internetu
Právo komentovat: kdokoliv přihlášený v ISu
22. 7.
2014

Poznámkové bloky: od kdy smí student nahlížet do bloku

  • RSS
Zajímavé | 1 | 1
Mgr. Andrea Pavliňáková (CVT FI MU), učo 3221
učitel

Vyučující, kteří studentům zveřejňují výsledky v poznámkových blocích, mohou nově v bloku nastavit datum a čas, od kdy do něho a do statistiky mohou studenti nahlížet. Časový údaj, od kdy student smí nahlížet do bloku a statistiky, zohledňuje také aplikace Události, která studentům majícím sledování zapnuté rozešle upozornění na změny v poznámkových blocích až v okamžiku, kdy je jim blok k nahlédnutí zpřístupněn.

Záznamník učitele -> Poznámkové bloky -> Úprava nastavení: parametry

Dosud nečteno0 komentářůpermalink
« Rozpisy témat: Evidence garančního pracoviště (14. 7. 2014 12:44) | Nová možnost vyhledávání volných místností » (29. 7. 2014 11:00)

Zatím žádné komentáře.