Prezentace e-přihlášky na veletrhu Gaudeamus

31. října – 3. listopadu 2006

Na XIII. ročníku veletrhu GAUDEAMUS, veletrhu pomaturitního a celoživotního vzdělávání, byla při příležitosti zprostředkování informací o VŠ vzdělávání absolventům středních škol a dalšímu širokému spektru zájemců na brněnském výstavišti předevedena elektronická přihláška ke studiu na Masarykově univerzitě.

Uchazeči o studium tak měli možnost shlédnout vyplňování e-přihlášky ke studiu a připravit se tak na skutečnosti, které při podávání e-přihlášky ke studiu je potřeba respektovat (informace, termíny zkoušek, stav podané e-přihlášky: potvrzení univerzitou, stav platby).

Nová verze e-přihlášky v novém grafickém provedení a příjemnou navigací pro pohodlné vyplňování s mnoha vylepšeními proti e-přihlášce z roku 2002 byla uvolněna v čerstvě otevřeném přijímacím řízení ke studiu pro akademický rok 2007/2008.

Prezentaci jednotlivých stránek e-přihlášky, připravenou pro veletrh Gaudeamus, je možné stáhnout v zazipovaném souboru 2006_demo-eprihl.zip.
Pro prohlížení nejprve uložte obsah zip archivu na disk. Zde jsou k dispozici statické stránky pro ilustraci anebo můžete vyzkoušet e-přihlášku přímo na http://is.muni.cz/prihlaska/.