Monika Kocurova
15. 1. 2023 14:42nové
Dobrý deň, prepáčte, že vyrušujem, ale chcela by som sa spýtať jednu otázku. Viem, ze je možno ešte skoro, keďže som iba v treťom ročníku na Obchodnej akadémii v Prievidzi, ale chcela by som som sa apýtať niečo ohľadom prijatia na vašu skolu bez prijímacích skúšok. Čítala som na vašej stránke, ze v prípade ak sa zúčastním súťaží na úrovni celostatneho kola, tak je tu možnosť prijatia bez skúšok, lenže neviem, ci sa to týka aj tejto konkrétnej sútaže. Súťaž sa vola wordprocesing a bola som minulý rok (v druhom rocniku)na celoslovenskom kole a umiestnila som sa na 4. mieste z celého Slovenska. Preto by som sa chcela spýtať, či by sa aj táto súťaž rátala medzi tie, ktoré umožňujú prijatie bez skúšok.

Už vopred ďakujem za odpoveď.😁

Dobrý den,

velmi nás těší Váš zájem o studium na ESF MU. Kompletní výčet podmínek, za kterých je možné prominout test studijních předpokladů, včetně soupisu soutěží a umístění je k dispozici na webu:

https://www.econ.muni.cz/pro-uchazece/bakalarske-studium/prominuti-prijimaci-zkousky

Vámi zmiňovaná soutěž mezi ně bohužel nepatří.

S pozdravem

Alena Šafrová Drášilová
Monika Kocurova
16. 1. 2023 14:49nové
Ďakujem za odpoveď. Ak by som sa ešte mohla spýtať, tak by som mala ešte jednu otazku k týmto sutaziam. Mam ešte jednu súťaž , ktorá sa volá Európska súťaž v štatistike a organizuje ju eurostat a postúpila som z národného kola do európskeho. Na stránke co ste mi poslali je kategória matematika a štatistika, chcela by som sa preto spýtať ci by sa teda táto súťaž mohla rátať aj do tejto kategórie. Ďakujem za odpoveď.
Sekce "01 - Matematika a statistika" se týká pouze projektů středoškolské odborné činnosti. Na Vámi uvedenou soutěž se tedy bohužel nevztahuje.
Monika Kocurova
16. 1. 2023 20:58nové
Ďakujem za odpoveď 😁