23. 11. 2018 13:10nové

Máte nejasnosti ohledně toho, jak studium v tomto programu probíhá?

Zajímá vás, co vás v rámci tohoto studia čeká?

Volíte mezi příbuznými programy a potřebujete více podrobností?

Tápete, jakým směrem se může po absolvování tohoto programu ubírat vaše kariéra?

Neváhejte se zeptat na cokoli, co vás ohledně náplně vybraného programu zajímá!


Toto fórum neslouží pro dotazy spojené s administrativou přijímacího řízení, ty směřujte na e-mail: prihlaska@muni.cz, nebo se podívejte na nejčastěji kladené otázky a odpovědi: http://is.muni.cz/prihlaska/faq/.

Radka Hendrichová
24. 11. 2020 09:47nové
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda se dá u vás na škole studovat trenérství a sport nebo kondiční trenér, i když má člověk zdravotní problémy a nedostane potvrzení od lékaře, že může na škole studovat. Lze se i přesto dostat na tyto obory? Jaké jsou popřípadě možnosti. Děkuji za odpověď.
24. 11. 2020 13:22nové

Dobrý den,

hodně záleží na tom, z jakého důvodu byste nedostala potvrzení od lékaře. Studium na sportovní vysoké škole je velice fyzicky náročné a požadavkem dodání potvrzení chráníme především Vás. Tělovýchovný lékař vyhodnotí, zda je možnost studovat sportovní vysokou školu, aniž by bylo Vaše zdraví ohroženo. Je navíc potřeba, aby student absolvoval všechny předměty předepsané pro daný program či specializaci. Lze upravit podmínky plnění, ale je nutné absolvovat opravdu všechno.
Pokud se jedná o nějaké zdravotní problémy, které Vás neomezují na sportovním výkonu,tak můžete zkusit před podáním přihlášky kontaktovat středisko Teiresiás na https://www.teiresias.muni.cz/
Pokud byste měla nějaké další dotazy, neváhejte se na mě obrátit na studijni@fsps.muni.cz
S pozdravem
Zora Poppová studijní odd.