Dominik Hoch
5/11/2019 17:44new
Dobry den,
mel bych otazku, hraji aktivne fotbal a nemuzu se rozhodnout na jaky obor si dat prihlasku, fotbal me neskutecne bavi a rad bych ho mel co nejcasteji i ve skole, ale na planech jednotlivych semestru az tolikrat neni, jaky obor bych si podle Vas mel tedy vybrat?
11/11/2019 13:58new

Dobrý den,

fotbal najdete více obsažen v programu Tělesná výchova a sport ve specializaci Trenérství či ve specializaci Rozhodčí kolektivních her. Specializace Trenérství nabízí zaměření Fotbal, což si zvolíte po přijetí na fakultu u zápisu. Na rozhodčím kolektivních her můžete zvolit zaměření Rozhodčí fotbalu.
O obsahu studií si můžete udělat představu právě díky studijním plánům. Jde o to, že např. u Trenérství se pod TMP skrývá trenérskometodická praxe- pokud zvolíte zaměření fotbal, tak budete mít praxi ve Fotbale. Specializace I, II..atd je také Specializace- Fotbal. Obdobně je to u Rozhodčího kolektivních her, kdy máte ovšem Praxi rozhodčího.
Záleží tedy, co by Vás z těchto možných specializací víc bavilo.
Aktuálně také nabízíme předmět Fotbal- reprezentace MU, což zahrnuje pravidelné tréninky a následnou reprezentaci MU na akademických soutěžích.
S pozdravem
Zora Poppová