16/12/2018 02:13new

Máte nejasnosti ohledně toho, jak studium v tomto programu probíhá?

Zajímá vás, co vás v rámci tohoto studia čeká?

Volíte mezi příbuznými programy a potřebujete více podrobností?

Tápete, jakým směrem se může po absolvování tohoto programu ubírat vaše kariéra?

Neváhejte se zeptat na cokoli, co vás ohledně náplně vybraného programu zajímá!


Toto fórum neslouží pro dotazy spojené s administrativou přijímacího řízení, ty směřujte na e-mail: prihlaska@muni.cz, nebo se podívejte na nejčastěji kladené otázky a odpovědi: http://is.muni.cz/prihlaska/faq/.

22/11/2020 20:32new

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, jestli je možné tento obor studovat po jakémkoli studiu Bc.? Nebo musí být předchozí studium také TV? Děkuji
23/11/2020 08:58new

Dobrý den,

bohužel nelze. Učitelství je regulované povolání a uchazeči o navazující magisterské studium musí mít absolvovaný odpovídající bakalářský studijní program. V případě Učitelství tělesné výchovy pro základní a astřední školy je to program Tělesná výchova a sport.
S pozdravem
Zora Poppová studijní odd.
26/4/2021 21:11new
Zdravím, pochopil jsem to tedy správně, že pokud mám vystudované obory Bc. se zamřením na vzdělání (na pedagogické fakultě), tak si momentálně nemohu udělat přímo magisterskou nástavbu Učitelství tělesné výchovy pro základní a astřední školy? Bylo by to požné po dostudování magistra na pedagogické fakultě (formou nějakého rozšíření aprobace)? Děkuji
28/4/2021 14:43new

Dobrý den,

pro studium Učitelství tělesné výchovy je potřeba mít na Bc. absolvovaný program Tělesná výchova a sport, či program/ obor tomu obsahově odpovídající či příbuzný.
Tedy pokud nemáte absolvovaný program na bakalářském stupni vzdělání zaměřený na sport a tělesnou výchovu, pak se nemůžete hlásit na Učitelství tělesné výchovy pro základní a střední školy.
Rovněž viz kritéria přijetí: https://www.fsps.muni.cz/uchazeci/navazujici-magisterske-studium/prijimaci-rizeni#kriteria
S pozdravem
Zora Poppová
studijní odd. FSpS