23. 11. 2018 13:10nové

Máte nejasnosti ohledně toho, jak studium v tomto programu probíhá?

Zajímá vás, co vás v rámci tohoto studia čeká?

Volíte mezi příbuznými programy a potřebujete více podrobností?

Tápete, jakým směrem se může po absolvování tohoto programu ubírat vaše kariéra?

Neváhejte se zeptat na cokoli, co vás ohledně náplně vybraného programu zajímá!


Toto fórum neslouží pro dotazy spojené s administrativou přijímacího řízení, ty směřujte na e-mail: prihlaska@muni.cz, nebo se podívejte na nejčastěji kladené otázky a odpovědi: http://is.muni.cz/prihlaska/faq/.

Simona Nikoléniová
19. 1. 2020 15:57nové
Dobrý deň,
k hlavnému študijnému programu Bezpečnostní a strategická studia premýšľam nad vedľajším programom - Históriou. Viete mi poskytnúť približný zoznam predmetov v tejto kombinácii?
Ďakujem.
S úctou, Simona Nikoléniová.
Simona Nikoléniová
19. 1. 2020 16:21nové
Ospravedlňujem sa, ešte doplňujúca otázka, ako je to s jazykmi na BSS? Koľko je požadované množstvo, na akej úrovni a z koľkých je štátna skúška?
Ďakujem.
20. 1. 2020 12:47nové

Dobry den,

prehled predmetu na BSS najdete napriklad zde: https://is.muni.cz/predmety/sablony_tisk.pl?fakulta=1423;obdobi=6385;uzel=225160;rek=ap;puvodni_design=b;

Co se vyucuje na Historii budete muset zjistit u nich.

Statni zkouska se sklada cesky nebo slovensky a behem ni se znalost dalsiho jazyka nekontroluje. Nicmene k pruchodu studiem je nutne splnit jazykove minimum a alespon jeden predmet v anglictine. Prakticky i v cesky vyucovanych predemtech je porozumeni alespon anglickemu jazyku potrebne kvuli studiu literatury. Znalost kazdeho dalsiho jazyku navic je velkou vyhodou.