4. 12. 2018 14:04nové

Máte nejasnosti ohledně toho, jak studium v tomto programu probíhá?

Zajímá vás, co vás v rámci tohoto studia čeká?

Volíte mezi příbuznými programy a potřebujete více podrobností?

Tápete, jakým směrem se může po absolvování tohoto programu ubírat vaše kariéra?

Neváhejte se zeptat na cokoli, co vás ohledně náplně vybraného programu zajímá!


Toto fórum neslouží pro dotazy spojené s administrativou přijímacího řízení, ty směřujte na e-mail: prihlaska@muni.cz, nebo se podívejte na nejčastěji kladené otázky a odpovědi: http://is.muni.cz/prihlaska/faq/.

Lenka Veselá
20. 1. 2020 16:21nové
Dobrý den, měla bych zájem o kombinovanou formu studia. Mám dokončené vzdělání oboru Všeobecná sestra bakalářského studia. Pracuji na jednotce intenzivní péče na 1.0 úvazek. V červnu to bude rok. Chtěla bych se tedy zeptat, zda je možné nastoupit na kombinovanou formu studia. Děkuji.
22. 1. 2020 20:46nové
Dobrý den, děkuji za Váš zájem o studium. Podmínka jednoho roku profesní praxe pro kombinovanou formu studia musí být naplněna v době podání přihlášky. Je mi líto, ale toto nesplníte v době termínu podání v letošním roce. S úctou Andrea Pokorná
Renata Koloniová
5. 12. 2020 09:44nové
Dobrý den jsem studentka pediatrického ošetřovatelství a chtěla bychom se přihlásit na obor intenzivní péče je to vůbec možné, nebo musím být všeobecná sestra? A je vůbec nějaký navazující obor pro dětské sestry?
5. 12. 2020 10:08nové
Dobrý den, pokud jste absolventkou pdiatrického ošetřovatelství, pak bohužel neůžete studovat studijní program Intenzivní péče. Dle platné legislativy může tento obor studovat pouze absolventka Všeobecná sestra/Všeobecné ošetřovatelství na Bc. úrovni. Děkuji za Váš zájem o studium, ale nemohu Vám jinak vyjít vstříc.
Aneta Mikulková
19. 12. 2020 19:02nové
Dobrý večer, chci se zeptat jestli můžu po vystudování tohoto oboru (intenzivní péče) pracovat jako sestra na ARO v dětské nemocnici resp. dětské ARO?
21. 12. 2020 06:50nové
Dobrý den, po absolutoriu studijního programu Intenzivní péče získáváte specializovanou odbornou způsobilost pro Intenzivní péči o dospělé pacienty. Pokud byste chtěla získat specializovanou způsobilost pro činnost na pediatrickém AR oddělení, pak byste musela studovat po absolutoriu studijního programu dětská sestra obor/program Intenzivní péče v pediatrii a neonatologii a stala by se z Vás Dětská sestra pro intenzivní péči v pediatrii a neonatologii. Není tedy vyloučeno, že i po absolutoriu Intenzivní péče pro dospělé můžete pracovat na dětském ARO, ale záleží na zaměstnavateli, protože specializaci v tomto oboru nezískáte. S poděkováním za Váš zájem o studium Andrea Pokorná