23. 11. 2018 13:10nové

Máte nejasnosti ohledně toho, jak studium v tomto programu probíhá?

Zajímá vás, co vás v rámci tohoto studia čeká?

Volíte mezi příbuznými programy a potřebujete více podrobností?

Tápete, jakým směrem se může po absolvování tohoto programu ubírat vaše kariéra?

Neváhejte se zeptat na cokoli, co vás ohledně náplně vybraného programu zajímá!


Toto fórum neslouží pro dotazy spojené s administrativou přijímacího řízení, ty směřujte na e-mail: prihlaska@muni.cz, nebo se podívejte na nejčastěji kladené otázky a odpovědi: http://is.muni.cz/prihlaska/faq/.

Zuzka Malíčková
7. 11. 2020 09:42nové

Dobrý den,
měla bych zájem o nmgr. o jednooborové studium se specializací, konkrétně Literárněvědná bohemistika. Já teprve budu na jaře 2021 dělat státnice a na tento obor se nastupuje už na jaře 2021. Je tedy možné se na tento obor přihlásit? Popř. bych se chtěla zeptat na termíny, kdy se koná přijímací řízení a do kdy se zapisuje do studia a do kdy musím mít doložený titul bc. (Jestli jsem vůbec schopna se vlézt do termínů jak s mými SZZ, tak s věcmi ohledně nmgr.)

Děkuji za odpověď.
9. 11. 2020 14:07nové
Dobrý den,
nmgr. obory lze začít studovat 2x ročně, tj. na podzim i na jaře. Pokud byste tedy dělala bc. státnice v jarním semestru 2021, pak byste nmgr. program se specializací Literárněvědná bohemistika začala studovat od podzimu 2021. Pokud jde o informace k termínům přijímaček, obraťte se, prosím, přes následující mail na Mgr. Hanu Žižkovou, Ph.D.
program-24479@mail.muni.cz