8. 11. 2010 16:14nové
Dotazy specifické pro fakultu sociálních studií.
Dominik Mucha
23. 5. 2017 12:18nové
Zápis do prvého ročníka
Dobrý deň,
chcel by som sa opýtať ako to funguje s zápisom do prvého ročníka. Našiel som nejaký harmonogram na ktorom sa píše, že do jesenného semestra je možné zapísať sa najneskôr na konci septembra avšak neviem či sa to sťahuje na prvý ročník.
Pýtam sa preto, lebo je možné že nebudem cez leto schopný fyzicky prísť na zápis a chcem sa teda informovať o ostatných možnostiach zápisu, konkrétne či je možný neskorší zápis alebo či je možné niekoho splnomocniť k zápisu, po prípade či existujú aj iné možnosti.
Ďakujem
DM
změněno 23. 5. 2017 13:55 nové
O náhradní temín zápisu je nutné požádat (stačí mailem na pí.Poláškovou),
určuje ho fakulta těsně před začátek semestru, tedy v půlce září.
A ano, jako alternativa existuje i možnost zplnomocnění.
Bavíme se pouze o prvním ročníku, vyšší se zapisují bez fyzické přítomnosti.
23. 5. 2017 19:55nové

Mail na p. Písaříka zo SO.
P. Polášková je už na agende zahraničných študentov :)

Odporúčala by som to ale riešiť plnou mocou.
Celá agenda štúdia u nás funguje elektronicky - bude lepšie, ak budete mať do Informačného systému (IS MU) prístup čo najskôr - registrácia predmetov, prihlasovanie do seminárnych skupín (tým si tvoríte rozvrh) etc.
Dominik Mucha
10. 6. 2017 13:59nové
Čo sa týka splnomocnenia na zápis do prvého ročníka, aké dokumenty musím odovzdať svojmu splnomocnencovi? Overené maturitné vysvedčenie, overené splnomocnenie, prefotený občianský preukaz, fotku/y, zápisový list...?
Ďakujem
DM
10. 6. 2017 18:53nové
Potrebuje overenú plnú moc, svoj doklad totožnosti, úradne overenú kópiu maturitného vysvedčenia a zápisový list. Svoj OP nikomu nedávajte a ani neprefocujte, prosím. Dokladom je práve plná moc - tam sú uvedené vaše identifikačné údaje.