Vlákno: Odvolání/
Barbora Urbancová
25. 5. 2017 11:56nové
Kam poslat odvolání
Dobrý den, nenašla jsem na stránkách, kam mám poslat odvolání a jakým způsobem, resp. jestli mám jen vložit vyplněný dokument do e-mailu a poslat děkanovi fakulty a nebo existuje nějaký specifický postup? A případně, na jaký e-mail se má dokument odeslat? Děkuji
25. 5. 2017 14:38nové

Dobrý den,

detailní informace o odvolání naleznete na http://bit.ly/odvolaniMU

Prosím, prostudujte si pokyny tam uvedené.

Obecně, pokud nemáte relevantní důvod zpochybňující průběh přijímacího řízení, nebo nepoukážete na nějakou skutečnost, která by byla v rozporu se zákonem, nemá podání této žádosti význam. Bude zamítnuta jako nedůvodná.
Barbora Urbancová
25. 5. 2017 16:04nové
Děkuji vám za odpověď, nicméně to jsem četla a není z toho nic patrné. Například jestli se to posílá poštou, nebo stačí e-mailem a JAKÝ ten e-mail to má být. Navíc, píše se tam: " Odvolání se podává děkanovi fakulty způsobem uvedeným v poučení rozhodnutí" a opravdu netuším, kde mám to "poučení" hledat. Tak bych byla vděčna za detailnější informace od vás.
Děkuji
25. 5. 2017 17:11nové
Jak bylo napsáno, podávat opravné prostředky je možné teprve vůči vydanému rozhodnutí. zatím žádné formálné rozhodnutí nemáte. Prosím, vyčkejte zaslání rozhodnutí o nepřijetí.