8. 11. 2010 16:14nové
Dotazy specifické pro fakultu sociálních studií.
Kateřina Kučerová
18. 5. 2018 16:53nové
Minimum získaných bodů přijatého
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaký byl percentil posledního přijatého u jednooborové psychologie na FSS, a stejně tak kolik uchazečů bylo přijato, jelikož tuto zprávu ve výsledcích nemám a chtěla bych vědět jaká je pravděpodobnost, že by mě mohli vzít, kdyby nějaké studenty dobírali.
Děkuji za odpověď
Martina Byrtusová
18. 5. 2018 21:00nové

Dobrý den, přidávám se k příspěvku, rovněž mě to zajímá. Také bych se chtěla zeptat, zvýhodňuje se pořadí, v jakém studenti podají odvolání? Četla jsem podmínky o procesním postupu, ale není mi z něj jasné, zda-li fakulta spíše přijme účastníky pod čarou (pokud tak učiní, protože vím, že to není její povinností), nebo ty účastníky, kteří se odvolali.

Děkuji předem za odpověď
změněno 22. 5. 2018 20:53 nové

Dobrý den,

pokud se fakulta rozhodne obnovit přijímací řízení a přijmout další uchazeče, přijati budou další uchazeči v pořadí, a to bez ohledu na podané odvolání nebo jeho pořadí. Na základě odvolání mohou být přijati pouze ti uchazeči, v jejichž případě došlo během přijímacího řízení k nějakému procesnímu pochybení. Více o odvolání najdete na https://www.muni.cz/o-univerzite/uredni-deska/odvolani-proti-rozhodnuti-o-prijetineprijeti-ke-studiu?.