8/11/2010 16:24new
Dotazy specifické pro fakultu sportovních studií.
Pavel Navrátil
24/1/2019 21:13new
Přijímací zkouška
Dobrý den, hlásím se na obor Tělesná vychova a sport + angličtina, co jsem pochopil, budu absolvovat TSP testy (které ve výsledných bodech představují 25%), FSPS testy (taky 25%) a fyzické testy (50%), ale jelikož mám angličtinu, budu psát i test z angličtiny, u kterého si nejsem vůbec jistý, jak a jestli se jeho výsledek započítává do výsledných bodů (nebo je u tohoto testu jen nejnižší povinná hranice bodů?).
A je pravda, že se test z angličtiny skládá z písemné a poslechové části (která je v rámci jednoho testu) a ústní (která bude od toho testu separována)?
Díky za odpověď.
P.S.:Snažil jsem se dotaz zformulovat co nejpochopitelněji, pokud se mi to nepodařilo, omlouvám se.
27/1/2019 16:23new

Dobrý den,

pokud se hlásíte do sdruženého studia, tak abyste byl přijat, tak musíte úspěšně vykonat přijímací zkoušky do obou Vámi zvolených oborů zvlášť.

Přijímací zkouška z anglického jazyka (pro program Anglický jazyk se zaměřením na vzdělávání) se skládá z písemného testu s výběrem odpovědí (50 otázek) z oblasti slovní zásoby, mluvnice, výslovnosti, porozumění textu a zařazeno je i několik otázek zjišťujících základní orientaci uchazečů v oblasti reálií anglicky mluvících zemí. Viz https://is.muni.cz/do/ped/uredni_deska/studijni/informace_o_prijimacim_rizeni_pro_akademicky_rok_2019_2020/Bc_Podminky_a_kriteria_Priloha_2_Informace_o_odbornych_a_talentovych_zkouskach.pdf.