Hlavní jídla Polévky Sypání Nápoje maso výsekové 0.09 kosti 0.05 eidam 0.02 mléko na kávu "1/8 až 0,15+0,10 voda" maso mleté 0.09 maso 0.03 mák "0,015 + 0,03 cukru" mléko na kakao 1-Apr ryby - živá hm. 0.25 přední b.k. 0.03 skořice 0.002 voda na kávu 1/8 l filé 0.15 slepice 0.05 ořechy "0,01 - 0,02" voda na čaj 1-Apr kuře 1/4 telecí - ragů 0.03 kakao 0.0025 zrnková káva 0.007 "husa 0,25" 1/8 ryby filé "0,05-0,1" perník 0.02 malkao 0.03 "kachna 0,25" 1/6 "ryby vnitřnosti (hlava) 0,15" 0.15 strouhanka 0.02 melta 0.007 holub 1/2 dršťky 0.05 tvaroh tvrdý 0.1 kakao "0,003 - 0,005" vnitřnosti 0.12 vnitřnosti 0.03 tvaroh měkký 0.1 čaj "0,001 (0,0005=1/2g!)" mozeček 0.15 drůbky 0.05 ovoce-náplň (knedlíky) 0.1 šípky 0.007 žampiony na smaž. "0,10-0,15" uzenina do polévky "0,02 - 0,03" cukr na nudle 0.02 cukr 0.015 květák na smažení 0.15 droždí "0,01-0,015" cukr na nákyp (žemlovku) 0.01 sirup do čaje 0.01 žampiony pod maso "0,02 (0,03)" vejce (zlepšení) 1/5 - 1/10 Drožďové nočky citrón 0.02 "rajč. protlak pod maso, polévka" 0.015 sýr (zlepšení) "0,01-0,02" droždí "0,02 - 0,03" Ostatní rajč. protlak omáčka 0.02 "mléko, smetana" 1/16 vejce 1/5 "džem, med" 0.03 okurky na znoj. pečeni 0.03 "zelenina - mrkev, celer, petržel" 0.03 cibule 0.005 máslo-snídaně "0,01 - 0,015" okurky kys. - přiloha 0.05 jen zelenina "0,05-0,08" olej 0.003 vánočka "0,1 sn 0,06 sv" slanina na protýkání 0.01 květáková "0,05-0,08" strouhanka 0.01 veka "0,08 sn 0,04 sv" uzenina na protýkání 0.01 kapustová "0,05-0,08" Jíška rohlíky "2ks , svačina 1ks (0,04)" vejce -Štěpánská pečeně 1/6 (1/5) pórková "0,03-0,05" hl. mouka 0.01 chléb "0,08 ( 0,1)" smetana (zlepšení) "0,05 (1/20)" bramborová 0.05 tuk "0,005-0,01" párek "2ks, 0,08-0,10" maso na mrkvi "0,05 - 0,08" "obiloviny, rýže" 0.01 cibule 0.01 eidam "0,08 studená večeře, jinak 0,05" maso na celeru "0,05 - 0,08" těstoviny 0.01 Kapání salám "0,08 studená večeře, jinak 0,05" maso na kapustě "0,05 - 0,08" luštěniny 0.03 hr. mouka "0,01-0,015" trojúhelníčkový sýr "2 ks ( 0,05)" maso v kedlubnách "0,05 - 0,08" houby (čerstvé) "0,02 - 0,03" "vejce , sůl" 1/5 Tuk maso na rajčatech "0,05 - 0,08" houby ( sušené) 0.002 Drobení pro 15-30 osob na dušení masa a zel. 0.005 maso na hořčici 0.01 ovoce "0,10-0,15" "1 vejce, 0,15 krupice" na pečení dle druhu "0,005-0,01" zel. na svíčkovou "3x0,02" voda 1/4 - 1/3 Svítek pro 7-10 osob na smažení "0,05(0,03)" zelenina samostatně 0.15 sůl na 1 litr 0.01 vejce 1 na maštění sladký pokrm 0.015 brambory na bram. guláš "0,15-0,20" tuk na osmažení zel "0,002 - 0,005" hr. mouka 0.02 na maštění k jídlu 0.005