angličtinaPřihlášení do IS MU

Trénink jazykových schopností podle Elkonina – předgrafémová a grafémová etapa

Tato nabídka není nyní v prodeji.

    Kurz má za cíl naučit účastníky hlubšímu chápání jazykových mechanismů čtení a psaní a principů a pravidel tréninku fonematického uvědomování jako nezbytného předpokladu pro čtení. Dále se účastníci naučí pracovat s metodikou Elkonina u dětí předškolního a mladšího školního věku. Zvláštní důraz bude kladen na práci s rizikovými skupinami dětí: s narušenou komunikační schopností, odkladem školní docházky a jinými vývojovými obtížemi. Účastníci se seznámí s principy metodiky, pomůckami a jejich používáním a budou zacvičeni v konkrétních postupech video-tréninkem.

    Datum a čas konání: 22.6. - 23.6. 2018, 9-17h
    Místo konání: KVIC OP Ostrava, Na Hradbách 27, 702 00 Ostrava

    Vstupní podmínkou je absolvování vysokoškolského studia minimálně bakalářského stupně zaměřeného na pedagogiku, psychologii nebo logopedii.

    Pro vstup do kurzu je doporučeno mít metodický materiál, na kurzu se s ním bude pracovat. Objednat je možné u Centra Rozum http://www.centrumrozum.cz/objednavka-elkonin (Metodika komplet). Na místě nebude možno metodiku zakoupit, je nutné ji mít již opatřenou.

    Cílová skupina: pedagogičtí pracovníci (učitelé základních a mateřských škol, speciální pedagogové, logopedi, psychologové, vychovatelé, asistenti pedagoga)

    Doplňující informace: http://www.elkonin.cz/vzdelavani-odborniku/

    Kontakt: kurz.elkonin@gmail.com

Celková cena: 2 100 Kč vč. DPH