angličtinaPřihlášení do IS MU

MUNI 100 - Slavnostní představení Janáčkovy opery NdB - pro zvané - cenové pásmo B (balkon) + dar

Tato nabídka není nyní v prodeji.

V rámci této nabídky je možné objednat e-ticket na představení a zároveň příspět Masarykově univerzitě finančním darem, který bude použit na úhradu nákladů spojených s realizací sochy Tomáše Garrigue Masaryka před budovou Rektorátu Masarykovy univerzity na Žerotínově náměstí v Brně.

  • MUNI100 - Slavnostní představení Janáčkovy opery NdB

    Poukaz, který Vám elektronicky zašleme na Váš e-mail, neslouží jako vstupenka na představení. Poukáz je nutné v elektronické či papírové formě předložit na výdejním místě, kde Vám budou předány objednané vstupenky s vyznačenými místy sezení. Pouze na základě těchto vstupenek budete v Janáčkově divadle usazeni do sálu. Výběr konkrétního sedadla v rámci objednávky není možný. Přidělení sedadel bude v rámci každého ze dvou cenových pásem organizováno na základě časové stopy zaplacené objednávky. Vstupenky budete mít na výdejním místě připraveny k vyzvednutí v pracovní dny po uplynutí 48 hodin od obdržení poukázky.

    Výdejní místa a doba výdeje vstupenek:
    SCALANTERIE, 9. 1. – 25. 1. 2019
    PO – PÁ 10:00 – 18:00
    Moravské nám. 3, 602 00 Brno-střed

    Janáčkovo divadlo disponuje bezbariérovým přístupem. Před nákupem poukazu prosím na adrese muni100@muni.cz ohlaste, že budete využívat místa pro vozíčkáře.

Celková cena: 300 Kč vč. DPH