angličtinaPřihlášení do IS MU

Workshop Jak na rovnost, násilí a předsudky? - listopad 2019

Tato nabídka není nyní v prodeji.

    Informace o workshopu

    Dvoudenní série workshopů pro středoškolské vyučující základů společenských věd, nauky o společnosti, moderní historie a příbuzných předmětů (otevřeno i příbuzným stupňům vzdělávání) a studující pedagogických oborů vysokých škol. Účastnice a účastníci obdrží Osvědčení Masarykovy univerzity o účasti na sérii (potvrzující termíny, rozsah a obsah workshopů dalšího vzdělávání). Od 8. března 2019 běží lhůta podané akreditace těchto workshopů v rámci DVPP, předpokládáme tak, že na podzim 2019 již bude program akreditovaný v rámci DVPP.

    Semináře jsou součástí tříletého projektu „Schools of Equality - Rovnost začíná ve škole“ financovaného z Evropských strukturálních fondů (OP VVV) zaměřeného na rozvoj kompetencí pro demokratickou kulturu.

    Bonusem účasti na seminářích financovaných z projektu je možnost účasti zdarma a to i s úhradou cestovních výdajů a ubytování pro cestující do Brna z větších dálek.

    Můžete se těšit na sadu interaktivně podaných témat, která představí aktuální tematické výzkumy v sociologii a přistoupí téma násilí, předsudků a nerovnosti z intersekcionální perspektivy. Odnesete si sadu pracovních listů připravených přímo do výuky. Prezentace a diskuse povedou kolegyně a kolegové z naší katedry a z příbuzných pracovišť, přesnější program přihlášeným včas zašleme.

    Co můžete čekat
    • prezentace aktuálních výzkumů a témat na konkrétních příkladech
    • pracovní listy vybraných problémů připravené přímo do výuky
    • prostor pro otevřenou diskusi
    • asistenci při tvorbě výukových materiálů dle vašeho výběru a zpětná vazba na ně
    • zájem o vaši práci, požadavky a konkrétní potřeby – a spolupráce na jejich řešení
    • vznik spolupracující komunity, přetrvávajících kontaktů a spolupráce
    Pořadatel: Katedra sociologie FSS MU
    Místo konání: Fakulta sociálních studií Masarykovy univerzity, Joštova 10, Brno
    Termíny: blok dvou celých dnů, 9 – 17h ve čtvrtek 14. listopadu a v pátek 29. listopadu 2019
    Kontaktní osoba: Iva Šmídová (krizala@fss.muni.cz)
    Objednávka
    Na workshop je třeba se závazně přihlásit a uvést údaje nutné k uzavření dohody, na jejímž základě budou proplaceny vaše cestovní výdaje, případně ubytování (podrobnosti obdržíte emailem, který uvedete v objednávce). Údaje jsou třeba i k vystavení závěrečného Osvědčení o absolvování série vzdělávacích seminářů, proto prosím zkontrolujte, že jste v pořádku vyplnili Vaše jméno včetně Vašich titulů a jako adresu uveďte tu, odkud budete do Brna cestovat (tzn. bydliště). Nezapomeňte vyplnit i další údaje do poznámky k objednávce dle pokynů, které tam jsou uvedené, a to včetně názvu a sídla vaší školy/zaměstnavatele. Kapacita workshopů je omezena, organizátoři si vyhrazují právo vybrat účastníky na základě data přihlášení a principu zachování diverzity přihlášených škol i regionů. Nenechte se v procesu objednávání odradit mírně matoucími kolonkami, jsou dány systémem. Určitě vše nakonec dobře dopadne. logolink

Celková cena: 0 Kč vč. DPH