angličtinaPřihlášení do IS MU

S MUNI do Telče - víkendový pobytový balíček pro 2 osoby (29. 5. - 31. 5. 2020)

Tato nabídka není nyní v prodeji.

    Místo konání:
    Univerzitní centrum Telč
    Termín:
    29. 5. - 31. 5. 2020 (2 noci)

    Při požadavku jiného termínu či jiného počtu nocí kontaktujte:
    Jarmila Svobodová (606 036 043), Lucie Zemanová (731 404 899)

    Změnily se vaše plány na cesty v tomto roce či jenom toužíte poznat další z malebných koutů naší republiky? Slyšeli jste již o Univerzitním centru Masarykovy univerzity a o možnosti se zde ubytovat? Dovolte nám, abychom vám nabídli cenově výhodné ubytovací balíčky, které jsem pro vás připravili a které vám mají zajistit příjemný pobyt v samotném srdci UNESCO města – Telče. Kouzelná atmosféra romantické Telče i samotného Univerzitního centra vás jistě nadchne, stejně tak lze jen doporučit návštěvu okolních měst - Třebíč, Jindřichův Hradec, Jihlava či Slavonice. Výlety do okolí za poznáním, pěšky či na kole, za rozličnými přírodními i kulturními památkami vás potěší na těle i na duchu (nejvyšší vrchol Vysočiny – Javořice, hrad Roštejn, zřícenina hradu Štamberk, Míchova skála,Velký pařezitý rybník, atd.). Nově byl v Lipkách u Telče zprovozněn singltrailový areál.

    Zasloužený odpočinek a kvalitní zázemí naleznete v našich dvoulůžkových či čtyřlůžkových, individuálně klimatizovaných pokojích. Nadstandardní pokoje mezonetového typu jsou vybaveny samostatnou kuchyňkou, vlastním sociálním zařízením, televizí a připojením k internetu.

    Univerzitní centrum Telč vybudovala Masarykova univerzita v areálu bývalé jezuitské koleje. Monumentální budova je situována ve velmi atraktivním prostředí historického jádra města Telč, které je od roku 1992 zapsáno na seznamu světového kulturního a přírodního dědictví UNESCO. Součástí univerzitního centra je též nově zrekonstruovaná kavárna umístěná v malebném prostředí nádvoří a arkád, od roku 2017 disponuje i vyhlášenou cukrárnou s vlastní výrobou zákusků a dortů - Cukrárna a kavárna Haas.

    Stravování není v ceně, lze zajistit v přilehlých restauračních zařízeních.

    V rámci balíčku je možné využít volnou vstupenku na aktivity z nabídky služeb volnočasového centra Panský dvůr (horolezecká stěna, lanové centrum).

    Kulturní akce a přednášky:
    Telč a jezuité. Řád a jeho mecenáši
    Kalendář akcí Telč
    Kalendář akcí na Vysočině
    Výstava - letní instalace Ireny a Nikose Armutidisových
    Ondřej Němec - Underground

Celková cena: 2 000 Kč vč. DPH

Zpět na nabídku Univerzitní centrum Telč