angličtinaPřihlášení do IS MU

Sebeobrana – podzim 2022 (c987a)

Tato nabídka není nyní v prodeji.

Termín:
Úterý 11:00 - 12:00 hodin
Místo:
Vinařská - malá tělocvična
Vyučující:
Mgr. Štěpán Šlapanský, DiS.

Pro objednání je účastník povinen se seznámit s pravidly BOZP a PO.

Objednáním potvrzuji, že jsem se seznámil/a s aktuálními vládními opatřeními na níže uvedených webových stránkách COVID PORTÁL a budu je dodržovat po celou dobu mého cvičení v prostorách Fakulty sportovních studií: Posilovny, venkovní posilovny, sportovní centra, venkovní sportoviště . Covid Portál (gov.cz).


  • Sebeobrana

    Hlavní cíl výuky: - zlepšení úrovně pohybových dovedností a fyzické úrovně - ovlivnění kladného přístupu ke sportovním aktivitám chápaným jako obranu proti konfliktům, civilizačním chorobám a stresu - podpora zdravého životního stylu studentů Studenti se seznámí se základy osobní sebeobrany a to tak se specifickými pohybovými dovednostmi, jako i s právními a společenskými normami ovlivňujícími sebeobranu. Hand to hand fighting - bojový styl byl speciálně vytvořen na základě dlouhodobých zkušeností vojenských a pořádkových jednotek. Studenti se naučí pádové technice, technikám kickboxu kombinovaných s hody a porazy, boji na zemi prostřednictvím technik judo a brazilského jiu jitsu.
    • Fakulta sportovních studií
    Vyučující

    Osnova
    Základní specifické dovednosti: pádová technika, technika úderů a kopů, technika hodů a znehybnění. Základní obrany proti útokům: úchop za zápěstí, obejmutí zepředu, zezadu, ze strany, úder, kop. Kondiční cvičení pro rozvoj pohybových schopností ovlivňující úspěšnost v sebeobranném střetu. Specifické obrany sebeobrany žen.
    Informace učitele
    Informace k výuce TV najdete na www.fsps.muni.cz/cus/.

Celková cena: 960 Kč vč. DPH