angličtinaPřihlášení do IS MU

Specializační vzdělávací program "Zdravotní laborant - Toxikologie" - Odborný modul II, (5.9. - 9.9. 2022)

Tato nabídka není nyní v prodeji.

Absolvování teoretické části Specializačního vzdělávání v oboru Toxikologie dle zákona č.96/2004 Sb na LF MU je možné pro uchazeče, kteří podali přihlášku na NCO NZO v Brně, byli zaregistrováni a předáni ke studiu na LF MU.

Specializační vzdělávací program Toxikologie je určen zaměstnancům v oboru Zdravotní laborant. Odborný modul II. je třetí ze čtyř modulů teoretické části studijního programu. Po absolvování všech čtyř modulů, praktické výuky a složení atestační zkoušky získá absolvent kurzu specializovanou způsobilost zdravotního laboranta pro toxikologii v souladu s evropskými zvyklostmi a doporučeními. Praktická část výuky není zahrnuta v ceně balení a není zajišťována LF MU.

Pozn. Pokud náklady za kurz hradí zaměstnavatel, je třeba při vyplňování objednávky uvést jeho údaje do fakturační adresy (DIČ odběratele je třeba zadat ve správném tvaru - tj. velká písmena bez mezery a číslo). Do políčka "Vaše označení objednávky" vyplňte Vaše jméno a název kurzu. Pod odkazem "Moje objednávky" (volba "Tisk faktury") si pak pro zaměstnavatele vytiskněte proforma fakturu. Po zaplacení kurzu si vytisknete pod stejným odkazem "Moje objednávky" (volba "Tisk faktury") daňový doklad a předáte jej zaměstnavateli.

  • Odborný modul II

    Absolvent/ka:  zná fyzikální principy používané v laboratorní technice,  umí správně pracovat s přístrojovou technikou a zná možnosti jejího využití,  orientuje se v nových informacích o výbavě klinických laboratoří se zaměřením na přístroje pro klinickou biochemii a toxikologii,  zná pripcipy supervize systému POCT,  zná principy analytických technik a instrumentace.
    • Rozvrh: podzim 2022
      Po 5. 9. 8:00–17:50 B11/327, Út 6. 9. 8:00–17:50 B11/327, St 7. 9. 8:00–17:50 A20/207, Čt 8. 9. 8:00–17:50 A20/207, Pá 9. 9. 8:00–13:50 B11/327
    • Lékařská fakulta
    Vyučující

    Osnova
    Bezpečnost, kvalita, ISO 15189, SOP-technické; Laboratorní pomůcky a zařízení; Mimolaboratorní preanalytika; POCT; Zkušební test z témat Odborného modulu I.; LIS/NIS; elektronická žádanka, Centrifugy; Perianalytická automatizace; Základy mikroskopických technik; Optické metody; spektrofotometr ; Turbidimetr; nefelometr; fluorimetr; Chromatografie; TLC, LC; Chromatografie; HPLC, GC; Elektrochemické techniky; Osmometrie; Plamenová fotometrie; Suchá chemie; ISE; enzymové elektrody, mikročipy, mikroarray; Fluorimetrie; FPIA, Chemiluminiscence; MEIA; Analyzátory ABR a krevních plynů; Automatické biochemické analyzátory, typy kalibrace; Automatické biochemické analyzátory; Elektroforetické separační techniky; Instrumentace molekulrně-biologických technik; Instrumentace radioimunoanalýzy; Flow cytometrie; AAS - plamenová a elektrotermická atomizace, ICP; Zkušební test z témat Odborného modulu I. – vyhodnocení; Denzitometrie; reflexní fotometrie; Vertikální fotometrie; Technika suché krevní skvrny, Delfia; Analytické znaky metod, IKK, EKK; Hmotnostní spektrometrie; Automatické imunochemické analyzátory; Automatické analyzátory chemické a morfologické analyzy moči; Hematologické analyzátory;
    Omezení zápisu do předmětu
    Předmět si smí zapsat nejvýše 10 stud.

Celková cena: 4 000 Kč vč. DPH