angličtinaPřihlášení do IS MU

Tělesná výchova – Wellness Fit program – jaro 2024 (c939)

Tato nabídka není nyní v prodeji.

Termín:
24 .- 26. 5. 2024, nástup na program v pátek v 16:00 hodin, ukončení v neděli poledne
Místo:
LUHAČOVICE – POZLOVICE nad Luhačovickou přehradou
Ubytování:
Hotel Adamantino

Přihlašování a platba 12. 4. 2024 probíhá v Obchodním centru MU. Kapacita seminární skupiny je omezená, v případě většího počtu zájemců je rozhodující pořadí přihlášky v OC MU. Závaznou přihlášku zaslat na pokorna@fsps.muni.cz, naleznete na stránkách http://www.fsps.muni.cz/cus/aktuality-227.html.

Cena zahrnuje:
3890,- Kč pro volitelnou

  • ubytování na 2 noci v 2-lůžkovém nebo 3-lůžkovém pokoji s polopenzí (snídaně formou švédských stolů, večeře raut)
  • neomezený vstup do hotelového bazénu
  • cvičební Wellness Fit program (celkem 12 lekcí x 60 minut)
  • 1 hod. sauny
  • Billiard a stolní tenis zdarma po celou dobu pobytu
Popis:

Předmět Wellness Fit program - v rámci tělesné výchovy na Centru univerzitního sportu MU FSpS Vám nabízí 3 denní aktivní cvičební program ve vztahu k podpoře zdravého životního stylu, k posílení zdravotně preventivního i edukačního významu pohybových aktivit. Obsahem Wellness FIT programu jsou cvičební programy, které vedou k harmonizaci tělesné i duševní složky. Cvičební program zahrnuje outdoor fitness, Zumba, pilates, bodybalance, fitness jógu, relaxační cvičení, aqua aerobik a kondiční plavání, core trénink intervalový trénink TABATA, stolní tenis. V případě hezkého počasí in-line. Cílem Wellness fit programu je také podpořit kulturně vzdělávací činnost prohlídkou lázeňského města Luhačovic v malebné krajině Bílých Karpat a ochutnat léčebné prameny Vincentka, Amandka, Ottovka, dr.Šťastný a také pomocí komplexního cvičebního programu získat emociální prožitek z pohybu u studentů.

Cena nezahrnuje:
  • dopravu – je individuální
Přihlášky, platby:
vyplněnou přihlášku zašlete, prosím, na adresu pokorna@fsps.muni.cz

Pro objednání je účastník povinen se seznámit s pravidly BOZP a PO.

  • Tělesná výchova – Wellness Fit program

    Cílem Wellness Fit programu je pomocí 3 denního aktivního cvičebního programu podpořit vztah k pravidelným pohybovým aktivitám a zdravému životnímu stylu. Současně podpořit kulturně vzdělávací činnost prohlídkou lázeňského města Luhačovic v malebné krajině Bílých Karpat a ochutnat léčebné prameny Vincentka, Amandka, Ottovka, dr.Šťastný a také pomocí komplexního cvičebního programu získat emociální prožitek z pohybu u studentů
    • Fakulta sportovních studií
    Vyučující

    Osnova
    Harmonogram 19h (tj. 25x45min.): celkem počet 16 hodin sport.aktivita + zdravý životní styl +1,5h relaxační program – vířivka a sauna: Pátek (7h): 1 hodina pilates, 3 hodiny nordic walking kolem přehrady + kondiční cvičení (outdoor fitness), 30 min. + 30 min.aqua aerobic a kondiční plavání, 2 hodiny stolní tenis Sobota (6h): 1 hodina bodybalance, 3 hodiny Nordic walking + KPČ Luhačovice, 1 hodina aqua aerobic, 1 hodina Movida, 1 hodina fitness jóga Neděle (3h): 1 hodina pilates, 1 hodina bodyform + funkční trénink, 1 hodina kondiční plavání + 1,5h relaxační program – vířivka a sauna
    Omezení zápisu do předmětu
    Předmět si smí zapsat nejvýše 5 stud.
    Informace učitele
    https://is.muni.cz/obchod/fakulta/fsps/placena_tv/
    http://www.fsps.muni.cz/cus/ HOTEL Adamantíno *** LUHAČOVICE - POZLOVICE Nachází se u Luhačovického jezera Termín: 24.- 26.5. 2024/2noci Cena: 3.890,- Kč Cena zahrnuje: Přihlášení a platba do 30.3.2024 v Obchodním centru MU, http://is.muni.cz/obchod/fakulta/fsps/ . Kapacita seminární skupiny je omezena, v případě většího počtu zájemců rozhoduje pořadí zápisu v OC MU. Závaznou přihlášku je nutné zaslat po zaplacení v OC na pokorna@fsps.muni.cz. Ubytování na 2 noci ve dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích s polopenzí (snídaně formou bufetu) Vstup do bazénu je po celou dobu pobytu zdarma Cvičení Wellness Fit program 12 lekcí x 90 min. 30 minut vířivky a 1x sauny Kulečník a stolní tenis je zdarma po celou dobu pobytu Co je na: Katedra Univerzitní sportovní centrum nabízí pro studenty MU třídenní aktivní kurz Wellness Fit program. Cílem je seznámit studenty se základními principy zdravého životního stylu a podpořit jejich aktivní implementaci do každodenního života, dále umožnit studentům aktivně se zapojit do různých druhů cvičení, které jim pomohou harmonizovat fyzické i psychické schopnosti. Kurz zahrnuje lekce joggingu, pilates, Body Balance, Fitness jógy, relaxačního cvičení, Aqua aerobiku, Total body work, Keep-fit plavání, stolního tenisu a základů tanečních aerobních aktivit. V případě pěkného počasí se jezdí na inline bruslích (je třeba mít vlastní inline brusle). Dalším cílem je představit a ukázat tuto krásnou oblast formou komentované prohlídky lázeňského města Luhačovice ležícího v Bílých Karpatech a ochutnat místní léčivé prameny Vincentka, Amandka, Ottovka, dr.Šťastný. Cena NEZAHRNUJE: dopravu (způsob dopravy bude individuálně popsán a zaslán přihlášeným studentům společným e-mailem před zahájením kurzu), lázeňský poplatek 30,-Kč/1 dospělá osoba/1 noc (lázeňský poplatek se hradí na recepci hotelu). Přihláška a platba: formulář vyplňte, naskenujte a zašlete na adresu: pokorna@fsps.muni.cz. Pokud chcete vědět více, ptejte se lektorů: Alena Pokorná, Ph.D. - pokorna@fsps.muni.cz.

Celková cena: 3 890 Kč vč. DPH

Zpět na nabídku Placená tělesná výchova