angličtinaPřihlášení do IS MU

Hodnocení kvality vysokých škol: Cesty k diverzifikaci vysokého školství (12. seminář) - zaměstnanci MU

Tato nabídka není nyní v prodeji.

Masarykova univerzita ve spolupráci s Českou konferencí rektorů, Radou vysokých škol a Centrem pro studium vysokého školství si Vás dovolují pozvat na již 12. seminář z cyklu Hodnocení kvality vysokých škol.

POZOR: Přestože je uvedena nulová cena, zaměstnanci MU budou hradit účastnický poplatek 1000 Kč následně prostřednictvím vnitroobjednávky. Transakce přes Obchodní centrum je nezbytná pro přidělení čísla objednávky.

  • Hodnocení kvality vysokých škol: Cesty k diverzifikaci vysokého školství (12. seminář)

    Běžná cena: 1000 Kč (včetně 20 % DPH)
    Termín:
    28. - 29. dubna 2011
    Místo konání:
    Univerzitní vzdělávacího centrum Masarykovy univerzity, Telč (http://telc.muni.cz/)
    Tématické zaměření:
    Úvod semináře bude zaměřen především na oblast aktuálního vývoje v evropském a českém vysokém školství, zejména na oblast reforem a trendů v oblasti kvality.
    Hlavním tématem semináře se v letoším ročníku stane proces diverzifikace vysokého školství, a to jak v evropském pohledu, tak v národním kontextu připravované reformy.
    Zahájení:
    čtvrtek 28. 4. 2011, 13:00 hod.
    Ukončení:
    pátek 29. 4. 2011, 13:00 hod.
    Kontaktní adresa:
    info@hkvs.muni.cz

    Registrace na seminář probíhá přes stránku http://www.hkvs.muni.cz/registrace/ a bude otevřena do 15. 4. 2011. Kapacita semináře je limitovaná.

    Více informací o tématickém zaměření, registraci na seminář a ubytování naleznete na webových stránkách www.hkvs.muni.cz, které budou průběžně doplňovány o nejnovější informace.

Celková cena: 0 Kč vč. DPH