angličtinaPřihlášení do IS MU

Přípravný kurz pro uchazeče o studium japanistiky

Tato nabídka není nyní v prodeji.

Seminář japonských studií Filozofické fakulty Masarykovy univerzity pořádá pro zájemce o bakalářské studium ve školním roce 2014/2015 přípravný kurz zaměřený na odbornou část přijímací zkoušky.

    Přípravný kurz k přijímacím zkouškám oboru Japanistika bude rozdělen do několika části, jejichž náplní bude praktická a teoretická příprava na přijímací zkoušky oboru Japanistika. Vyučujícími přípravného kurzu budou pracovníci Semináře japonských studií FF MU - Mgr. Barbora Leštáchová (praktická část) a Mgr. Jiří Matela, M.A. (teoretická část).

    Termín konání:
    12. dubna 2014
    Doba konání:
    Sobota od 10:00 do 17:00, vč. polední přestávky.
    Místo konání:
    Filozofická fakulta Masarykovy univerzity v Brně, Brno, Arna Nováka 1, budova D, 2. poschodí, posluchárna č. D21.

    Program:

      Sobota 12. dubna 2014
      • 10:00 – 13:00    (vyučující: Mgr. Barbora Leštáchová) - vysvětlení a nácvik japonského slabičného písma hiragany a způsobu transkripce (2 x 90 min.).
      • 14:00 – 15:30    (vyučující: Mgr. Barbora Leštáchová) - vysvětlení a nácvik japonského slabičného písma katakany (90 min.).
      • 15:30 – 17:00    (vyučující: Mgr. Jiří Matela, M.A.) - úvod do studia japanistiky, teoretická příprava na přijímací zkoušky, přehled literatury poskytující základní znalosti o Japonsku (90 min.).

    Bližší informace Vám poskytne Mgr. Šárka Vondráčková, vondrackova.sarka@gmail.com.

    Těšíme se na Vás!

    Upozornění:
    Objednávka nám slouží zároveň jako Vaše závazná přihláška. Nezaplacená objednávka je po 14 dnech automaticky zrušena a zákazník je vyřazen ze závazné evidence uchazečů.

Celková cena: 1 500 Kč vč. DPH