angličtinaPřihlášení do IS MU

Design služeb jinak: Inovace a renovace služeb knihoven

Tato nabídka není nyní v prodeji.

Garantem kurzu Design služeb jinak: Inovace a renovace služeb knihoven je Kabinet informačních studiích a knihovnictví (KISK) na Filozofické fakultě Masarykovy univerzity. Jeho posláním je rozvíjet kvality a zavádět zlepšení v oblasti vzdělávání informačních odborníků a profesionálů a přispívat k tvorbě nových poznatků. KISK podporuje rozvoj společnosti v dynamicky se rozvíjejícím informačním prostředí.

    Termín: 18. 6. 2014
    Místo konání: Učebna C15, Kabinet informačních studií a knihovnictví, FF MU, Brno
    Lektoři: Adam Hazdra, MSc., spoluautor knihy Skvělé služby a vyučující na KISK FF Masarykovy univerzity

    Popis kurzu:
    V rámci tohoto semináře se na služby podíváme nejprve optikou designu služeb. Ukážeme si, jakou strukturu má služba mít, na co nezapomínat a čemu se vyhnout. Poznáme také podrobněji, jak přemýšlet o uživatelských potřebách a jak služby postupně vylepšovat. Potom se na věc podíváme radikálněji a představíme si metodiku HCD, čili na uživatele zaměřený design, kterým lze služby zlepšovat skokově.

    Seminář je určen zejména ředitelům knihoven zodpovědným za řízení a rozvoj služeb a také pracovníkům marketingu. Není však určen pouze pro knihovny, témata se mohou hodit i zástupcům z jiných veřejných institucí.

    Kontakty:

    • Adam Hazdra, adam.hazdra@gmail.com

Celková cena: 400 Kč vč. DPH