angličtinaPřihlášení do IS MU

Konference JobChallenge 2015

Tato nabídka není nyní v prodeji.

Víte, jak zaujmout zaměstnavatele? Máte promakaný elevator pitch, nepřehlédnutelný životopis a networkujete jako profík? Ne? V tom případě byste měli zavítat na Konferenci JobChallenge 2015.
Na konferenci se mohou přihlašovat všichni studenti a absolventi Masarykovy univerzity, Mendelovy univerzity v Brně a Vysokého učení technického v Brně.

Cílem konference je připravit vás na veletrh JobChallenge 2015 tak, abyste se před zaměstnavateli ukázali v tom nejlepším světle. Znalosti, které na ní získáte, ovšem využije každý, kdo kdy musí vstoupit na pracovní trh… ať už bude pracovat ve státní správě, veřejném sektoru, podnikat, nebo se živit jako freelancer. Na konferenci navazuje e-mailingový kurz, který vám pomůže převést nově nabyté znalosti do praxe.

    Kdy a kde:
    22. 10. 2015 od 10:00 do 17:00, Kino Scala - Moravské nám. 127/3, 602 00 Brno-střed
    Cena:
    149 Kč při registraci před Obchodní centrum MU
    Pozor! Tímto způsobem se mohou registrovat i studenti VUT v Brně a MENDELU!

    Nezapomeňte se přihlásit na FB událost Konference JobChallenge 2015!
    Další informace najdete na adrese www.jobch.cz
    Hlavní program:
  • 13:00 – 13:45 – Veletrh práce, můj kariérní start
    Trh práce se vyvíjí a mění stejně rychle jako informační technologie. Je těžké držet s ním krok. Veletrh práce vám to usnadní. Na přednášce se dozvíte, proč je výhodné na veletrh nejenom zajít, ale hlavně jak se na něj připravit. Nad čím se zamyslet, než si začnete vybírat firmy, které chcete oslovit, jak si dohledat důležité informace a jak se na veletrhu pohybovat efektivně, to vám představí kariérní konzultantka Pavla Horáková a organizátorka veletrhu JobChallenge Andrea Špoková.

  • 14:00 – 14:45 – Já vs personalista, první kolo v ringu
    Každý personalista komunikuje se stovkami uchazečů o zaměstnání. Prohlíží si jejich CV, pročítá motivační dopisy, sleduje internetovou stopu. Jak nad nimi přemýšlí? Co ho udeří do očí, co přejde bez povšimnutí, co ho ohromí a nad čím se naopak zhrozí? To vám prozradí specialisti na personální marketing a recruitment z Komerční banky Lukáš Mašek a Kateřina Hanousková.

  • 15:10 – 15:55 – Až mě zaměstnavatel poprvé uslyší
    Trapná chvíle ticha? Koktání a přeřeky? Oslovování vystavovatelů na veletrhu nemusí být pro všechny příjemné. Na přednášce vám pomůžeme tento problém překonat. Petr Pouchlý ze společnosti Court of Moravia vám ukáže, jak rozhovor začít, jak se představit a jak ze sebe dostat to nejlepší. Pro personalisty jste zboží, které se mohou rozhodnout koupit, nebo nekoupit. Naučte se prodávat sami sebe.

  • 16:10 – 16:55 – Až mě zaměstnavatel poprvé uvidí
    Když bude mít zboží hezký obal, snáze zaujme. A vy jste na veletrhu zboží. Váš pomyslný „obal“ tvoří oblečení a image, postoj, stisk ruky, pohled do očí. Tyto zdánlivé drobnosti zásadně ovlivňují závěrečný dojem, který na zaměstnavatele uděláte. Jak posunout svoji image na vyšší úroveň, jak se společensky neztrapnit a jak zaujmout vám poví školitel a odborník na etiketu a image Daniel Šmíd.

    Doprovodný program
    Přijďte zavčas a nechte si udělat fotografii na CV od profesionála, kterou můžete efektivně využít právě na veletrhu JobChallenge. Abychom stihli obsloužit všechny, líčení a focení začíná už v 10 hodin.
  • 10:00 - 13:00 – Nechte se nalíčit od odborníků
  • 10:00 - 13:00 – Nechte si udělat profesionální fotku na CV

    E-mailingový kurz jako bonus

    Na konferenci navazuje e-mailingový kurz, který vám pomůže aplikovat všechny poznatky získané z přednášek.

    E-mailingový kurz trvá 3 týdny. Čeká vás cca 7 e-mailů, v kterých budou shrnuty nejdůležitější poznatky z konference, stejně jako úkoly, které vám pomůžou s aktivní přípravou na veletrh.

    Díky e-mailingovému kurzu se hlouběji zamyslíte nad svojí pracovní budoucností, připravíte si podklady pro sebeprezentaci (CV, profil na LinkedIn, rešerše o konkrétních zaměstnavatelích) a vytvoříte si plán, koho a jak na veletrhu oslovit.


    Kontakt:
    E-mail: spokova@kariera.muni.cz
    Odpovědná osoba: Andrea Špoková

Celková cena: 149 Kč vč. DPH