Detailed Information on Publication Record
2013
Příprava a charakterizace proteinu s unikátní sekvencí - potenciálního lektinu z Agaricus bisporus
KAVKOVÁ, Eva, Jan KOMÁREK, Gabriel DEMO, Petra SÝKOROVÁ, Michaela WIMMEROVÁ et. al.Basic information
Original name
Příprava a charakterizace proteinu s unikátní sekvencí - potenciálního lektinu z Agaricus bisporus
Name (in English)
Preparation and characterization of a protein with unique sequence - putative lectin from Agaricus bisporus
Authors
KAVKOVÁ, Eva (203 Czech Republic, belonging to the institution), Jan KOMÁREK (203 Czech Republic, belonging to the institution), Gabriel DEMO (703 Slovakia, belonging to the institution), Petra SÝKOROVÁ (203 Czech Republic, belonging to the institution) and Michaela WIMMEROVÁ (203 Czech Republic, guarantor)
Edition
Chemické listy, vol. 107 (5), 349-448 (2013), 2013
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Konferenční abstrakt
Field of Study
10600 1.6 Biological sciences
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
Impact factor
Impact factor: 0.196
RIV identification code
RIV/00216224:14310/13:00068336
Organization unit
Faculty of Science
ISSN
Keywords (in Czech)
lektin; Agaricus bisporus
Keywords in English
lectin; Agarisuc bisporus
Změněno: 20/5/2013 13:33, Mgr. Eva Kavková
V originále
Práce se zabývá přípravou a charakterizací potenciálního lektinu z Agaricus bisporus. Zkoumaný protein nevykazuje významnou sekvenční homologii s proteiny v databázi NCBI, rovněž nebyly nalezeny vhodné strukturní homology při predikci terciární struktury.
In English
The study is focused on preparation and characterization of potential lectin from Agaricus bisporus. This protein does not have significant sequence homology with any proteins in database NCBI, also no suitable models were found when three-dimensional structure was predicted.
Links
CZ.1.05/1.1.00/02.0068, interní kód MU |
|