FIALA, Jindřich. Vliv výživy na riziko vzniku nádorových onemocnění. Online. In Doporučené postupy – Primární prevence onkologických onemocnění. 1. vydání. Praha: Ambit Media, 2013. s. 28-35. Doporučené postupy – Primární prevence onkologických onemocnění. ISBN 978-80-905474-1-4. [citováno 2024-04-23]
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Vliv výživy na riziko vzniku nádorových onemocnění
Autoři FIALA, Jindřich
Vydání 1. vydání. Praha, Doporučené postupy – Primární prevence onkologických onemocnění. od s. 28-35, 8 s. Doporučené postupy – Primární prevence onkologických onemocnění. 2013.
Nakladatel Ambit Media
Další údaje
Typ výsledku Kapitola resp. kapitoly v odborné knize
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání tištěná verze "print"
Organizační jednotka Lékařská fakulta
ISBN 978-80-905474-1-4
Příznaky Recenzováno
Změnil Změnil: doc. MUDr. Jindřich Fiala, CSc., učo 386. Změněno: 2. 1. 2014 17:00.
VytisknoutZobrazeno: 23. 4. 2024 23:48