VÁLKA, Miroslav. Rastislava Stoličná-Mikolajová (ed.) Katarína Nováková: Kulinárska kultúra regiónov Slovenska. Národopisná revue. Strážnice: Národní ústav lidové kultury, 2013, roč. 23, č. 4, s. 304-305. ISSN 0862-8351.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Rastislava Stoličná-Mikolajová (ed.) Katarína Nováková: Kulinárska kultúra regiónov Slovenska
Název česky Rastislava Stoličná-Mikolajová (ed.) Katarína Nováková: Kulinárska kultúra regiónov Slovenska
Název anglicky Rastislava Stoličná-Mikolajová (ed.) Katarína Nováková: Cusine culture of regions of Slovakia
Autoři VÁLKA, Miroslav.
Vydání 2013.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Recenze
Obor 50404 Antropology, ethnology
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Filozofická fakulta
Klíčová slova česky kuchyně; Slovensko; tradiční lidová kultura
Klíčová slova anglicky cusine; Slovakia; folk culture
Změnil Změnila: Mgr. et Mgr. Eva Chovancová, učo 112294. Změněno: 21. 2. 2018 10:39.
Anotace
Recenze pojednává o publikaci Rastislavy Stoličné-Mikolajové a Kataríny Novákové Kulinárska kultúra regiónov Slovenska, která vyšla v roce 2012 a jež se věnuje tradiční lidové stravě na Slovensku.
Anotace anglicky
Review discusses the publication of Rastislava Stolicna-Mikolajova and Katarina Novakova Cusine culture of regions of Slovakia, which was published in 2012 and which focuses on traditional Slovak folk diet.
VytisknoutZobrazeno: 25. 4. 2024 01:19