VLČKOVÁ, Kateřina. Členka Oborového verifikačního a hodnotícího panelu (OVHP panel) pro hodnocení výsledků výzkumu a vývoje (02 SHVb – Společenské vědy). Rada pro výzkum, vývoj a inovace, Úřad vlády České republiky. Oborový verifikační a hodnotící panel (OVHP panel) pro hodnocení výsledků výzkumu a vývoje (02 SHVb – Společenské vědy). Rada pro výzkum, vývoj a inovace, Úřad vlády České republiky., 2014.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Členka Oborového verifikačního a hodnotícího panelu (OVHP panel) pro hodnocení výsledků výzkumu a vývoje (02 SHVb – Společenské vědy). Rada pro výzkum, vývoj a inovace, Úřad vlády České republiky.
Název anglicky Member of Academic Verification and Evaluation Panel for Evaluation of Results in Research and Development (02 SHVb - Social Sciences)of Research, Development and Innovation Council,Office of the Government of the Czech Republic.
Autoři VLČKOVÁ, Kateřina.
Vydání 2014.
Nakladatel Oborový verifikační a hodnotící panel (OVHP panel) pro hodnocení výsledků výzkumu a vývoje (02 SHVb – Společenské vědy). Rada pro výzkum, vývoj a inovace, Úřad vlády České republiky.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Členství ve věd. radách, odb. grémiích, expert. komisích apod.
Obor 50300 5.3 Education
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Pedagogická fakulta
Klíčová slova česky hodnocení výsledků výzkumu a vývoje
Klíčová slova anglicky evaluation of results of research and development
Příznaky Mezinárodní význam
Změnil Změnila: doc. Mgr. et Mgr. Kateřina Vlčková, Ph.D., učo 23594. Změněno: 24. 3. 2015 17:06.
Anotace
Členka Oborového verifikačního a hodnotícího panelu (OVHP panel) pro hodnocení výsledků výzkumu a vývoje (v souladu s Metodikou 2013) - 02 SHVb – Společenské vědy. Rada pro výzkum, vývoj a inovace, Úřad vlády České republiky.
Anotace anglicky
Member of Academic Verification and Evaluation Panel for Evaluation of Results in Research and Development (02 SHVb - Social Sciences)of Research, Development and Innovation Council,Office of the Government of the Czech Republic.
VytisknoutZobrazeno: 20. 4. 2024 04:06