Other formats:
BibTeX
LaTeX
RIS
@inbook{1179861, author = {Juříková, Jana}, address = {Brno}, booktitle = {Problematika výživových zvyklostí I}, editor = {Mgr. Jana Juříková, Ph.D.}, keywords = {Set of dishes; main course; chemical analysis; lead; cadmium; zinc}, howpublished = {tištěná verze "print"}, language = {cze}, location = {Brno}, isbn = {978-80-210-6163-7}, pages = {117-131}, publisher = {Masarykova univerzita}, title = {HODNOCENÍ KVALITY POKRMŮ ODEBRANÝCH Z JÍDELNY VYSOKÉ VOJENSKÉ ŠKOLY POZEMNÍHO VOJSKA VE VYŠKOVĚ}, year = {2013} }
TY - CHAP ID - 1179861 AU - Juříková, Jana PY - 2013 TI - HODNOCENÍ KVALITY POKRMŮ ODEBRANÝCH Z JÍDELNY VYSOKÉ VOJENSKÉ ŠKOLY POZEMNÍHO VOJSKA VE VYŠKOVĚ VL - Neuveden PB - Masarykova univerzita CY - Brno SN - 9788021061637 KW - Set of dishes KW - main course KW - chemical analysis KW - lead KW - cadmium KW - zinc N2 - V jídelně Vysoké vojenské školy pozemního vojska ve Vyškově bylo odebráno 13 druhů hlavních jídel. Jednalo se o 7 druhů jídel masitých s přílohou, 3 druhy jídel bezmasých s přílohou a 3 jídla sladká. Chemickou analýzou byla sledována kvalita těchto jídel. Byl stanoven obsah toxických prvků olova a kadmia a stopového prvku zinku. Nejvyšší obsah olova byl zjištěn v sestavě pokrmů Smažený květák, hranolky, tatarská omáčka (56,5 mikrogramu), nejvyšší obsah kadmia byl nalezen v sestavě pokrmů Kynuté švestkové knedlíky sypané mákem a cukrem (14,6 mikrogramu). Největším zdrojem zinku bylo ze zkoumaných sestav pokrmů Hovězí maso vařené, vařené brambory, míchaná zelenina (74,9 mg). ER -
JUŘÍKOVÁ, Jana. HODNOCENÍ KVALITY POKRMŮ ODEBRANÝCH Z JÍDELNY VYSOKÉ VOJENSKÉ ŠKOLY POZEMNÍHO VOJSKA VE VYŠKOVĚ (EVALUATION OF QUALITY OF MAIN COURSES OBTAINED IN THE CANTEEN MILITARY UNIVERSITY OF GROUND FORCES IN VYŠKOV). In Mgr. Jana Juříková, Ph.D. \textit{Problematika výživových zvyklostí I}. Brno: Masarykova univerzita, 2013, p.~117-131. ISBN~978-80-210-6163-7.
|