Other formats:
BibTeX
LaTeX
RIS
@book{1211488, author = {Píšová, Michaela and Hanušová, Světlana and Kostková, Klára and Janíková, Věra and Najvar, Petr and Tůma, František}, address = {Brno}, edition = {první}, keywords = {teacher expertise; determinants of teacher professional development; research; multiple case study}, howpublished = {tištěná verze "print"}, language = {cze}, location = {Brno}, isbn = {978-80-210-6681-6}, publisher = {Masarykova univerzita}, title = {Učitel expert: jeho charakteristiky a determinanty profesního rozvoje (na pozadí výuky cizích jazyků)}, year = {2013} }
TY - BOOK ID - 1211488 AU - Píšová, Michaela - Hanušová, Světlana - Kostková, Klára - Janíková, Věra - Najvar, Petr - Tůma, František PY - 2013 TI - Učitel expert: jeho charakteristiky a determinanty profesního rozvoje (na pozadí výuky cizích jazyků) VL - neuveden PB - Masarykova univerzita CY - Brno SN - 9788021066816 KW - teacher expertise KW - determinants of teacher professional development KW - research KW - multiple case study N2 - Kniha je výstupem řešení projektu podpořeného grantem GA ČR P407/11/0234. Spolupráce dr. Tůmy byla podpořena grantem EE2.3.30.0009. Jejím cílem je přispět k současnému stavu poznání kvality v profesi učitele výzkumem charakteristik učitele experta. Kniha představuje výsledky výzkumu expertnosti a determinant jejího rozvoje (na pozadí cizojazyčné výuky). Výstupy přinášejí informace využitelné ve společenské praxi, konkrétně např. pro transformaci přípravného i dalšího vzdělávání učitelů, pro tvorbu standardu kvality v profesi učitele a, v neposlední řadě, mohou přispět ke zvýšení prestiže učitelské profese. ER -
PÍŠOVÁ, Michaela, Světlana HANUŠOVÁ, Klára KOSTKOVÁ, Věra JANÍKOVÁ, Petr NAJVAR and František TŮMA. \textit{Učitel expert: jeho charakteristiky a determinanty profesního rozvoje (na pozadí výuky cizích jazyků) (Expert teacher: the nature of expertise and determinants of professional development (in FLT perspective))}. první. Brno: Masarykova univerzita, 2013, 237 pp. ISBN~978-80-210-6681-6.
|