ŠEDO, Ondrej. Identifikace a kmenová diferenciace izolátů bakterií mléčného kvašení. Masarykova univerzita, Brno: Probiotics International Ltd., 2014. 9 s.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Identifikace a kmenová diferenciace izolátů bakterií mléčného kvašení
Název anglicky Identification and strain differentiation of lactic acid bacteria isolates
Autoři ŠEDO, Ondrej (203 Česká republika, garant, domácí).
Vydání Masarykova univerzita, Brno, 9 s. 2014.
Nakladatel Probiotics International Ltd.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Výzkumná zpráva
Obor 10600 1.6 Biological sciences
Stát vydavatele Česká republika
Utajení obsah podléhá obchodnímu tajemství
Kód RIV RIV/00216224:14740/14:00080018
Organizační jednotka Středoevropský technologický institut
Klíčová slova česky MALDI-TOF MS; bakterie mléčného kvašení
Klíčová slova anglicky MALDI-TOF MS; lactic acid bacteria
Štítky KONTROLA OK, ok, rivok
Změnil Změnila: Olga Křížová, učo 56639. Změněno: 9. 4. 2015 13:23.
Anotace
*Provedení analýz pro identifikaci kmenů bakterií mléčného kvašení a posouzení rozlišitelnosti izolátů na kmenové úrovni. Zpráva je uložena v Repozitáři zaměstnaneckých děl MU.
Anotace anglicky
*Performing analysis to identify strains of lactic acid bacteria and assessment of resolution of the isolates at the strain level. The report is stored in Repository of MU.
VytisknoutZobrazeno: 8. 12. 2022 20:39