Detailed Information on Publication Record
2015
Ryby ve výživě člověka
JABANDŽIEV, PetrBasic information
Original name
Ryby ve výživě člověka
Name (in English)
Fish in human nutrition
Authors
JABANDŽIEV, Petr (203 Czech Republic, guarantor, belonging to the institution)
Edition
XXIII. neonatologické setkání ; XVII. Hanákovy dny, 2015
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Vyžádané přednášky
Field of Study
30000 3. Medical and Health Sciences
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
RIV identification code
RIV/00216224:14110/15:00083370
Organization unit
Faculty of Medicine
ISBN
978-80-7177-964-3
Keywords (in Czech)
ryby; výživa
Keywords in English
fish; nutrition
Tags
Změněno: 19/10/2015 11:03, Ing. Mgr. Věra Pospíšilíková
V originále
Ryby tvoří od nepaměti důležitou součást jídelníčku člověka. Sdělení shrnuje výhody a nevýhody konzumace ryb se zaměřením na specifika jednotlivých vývojových období života jedince. Zdůrazněny jsou poznatky využitelné v praxi.
In English
Fish have formed an important part of the human diet since ancient times. The present work summarizes the advantages and disadvantages of fish consumption with a focus on the specifics of individual developmental stages of human life. Emphasis is given to findings applicable in everyday clinical practice.