Detailed Information on Publication Record
2014
Pierre Bourdieu - Úvod ke knize Distinkce: sociální kritika soudnosti
DYTRT, PetrBasic information
Original name
Pierre Bourdieu - Úvod ke knize Distinkce: sociální kritika soudnosti
Name (in English)
Pierre Bourdieu - Introduction to the book Distinction: A Social Critique of the Judgement of Taste
Authors
DYTRT, Petr (203 Czech Republic, guarantor, belonging to the institution)
Edition
1. vyd. Praha, Společenské vědy a audiovize, p. 403-413, 11 pp. 2014
Publisher
Nakladatelství Akademie múzických umění v Praze
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Stať ve sborníku
Field of Study
Literature, mass media, audio-visual activities
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
Publication form
printed version "print"
References:
RIV identification code
RIV/00216224:14210/14:00080495
Organization unit
Faculty of Arts
ISBN
978-80-7331-313-5
Keywords (in Czech)
Bourdieu Pierre; distinkce; kritika soudnosti; Kant; estetismus
Keywords in English
Pierre Bourdieu; distinctions; Social critique of Judgement of Taste; Kant; aestheticism
Tags
Tags
Reviewed
Změněno: 21/3/2016 09:10, Mgr. Vendula Hromádková
V originále
Jde o překlad úvodu ke knize P. Bourdieua: La Distinction. Critique sociale du jugement.
In English
It is a translation of the introduction to the P. Bourdieu's book: La Distinction. Critique sociale du jugement (Distinction: A Social Critique of the Judgement of Taste).
Links
KJB901640606, research and development project |
|