Informační systém MU
KVIZDA, Martin, Rostislav STANĚK, Tomáš HORÁČEK, Kamil NEJEZCHLEB, Tomáš NIGRIN, Daniel SEIDENGLANZ a Zdeněk TOMEŠ. Metodika pro kontrolu veřejných soutěží v osobní železniční dopravě a detekce porušení pravidel. 2015.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Metodika pro kontrolu veřejných soutěží v osobní železniční dopravě a detekce porušení pravidel
Název anglicky Guidelines for monitoring procurement in passenger rail transport and detection of infringement of the rules
Autoři KVIZDA, Martin (203 Česká republika, garant, domácí), Rostislav STANĚK (203 Česká republika, domácí), Tomáš HORÁČEK (203 Česká republika), Kamil NEJEZCHLEB (203 Česká republika, domácí), Tomáš NIGRIN (203 Česká republika), Daniel SEIDENGLANZ (203 Česká republika, domácí) a Zdeněk TOMEŠ (203 Česká republika, domácí).
Vydání 2015.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Cert., akred., schvál. metodiky, specializované mapy, léčebné, památkové postupy
Obor 50600 5.6 Political science
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW URL
Kód RIV RIV/00216224:14560/15:00080405
Organizační jednotka Ekonomicko-správní fakulta
Klíčová slova česky železniční doprava; bid rigging; veřejné soutěže; nabídkové řízení; kartel
Klíčová slova anglicky rail industry; bid rigging; public procurements; cartel
Technické parametry licenční smlouva
Příznaky Recenzováno
Změnil Změnila: Mgr. Daniela Marcollová, učo 111148. Změněno: 11. 4. 2016 11:30.
Anotace
Metodika je zpracována pro potřeby Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže, který pomocí ní může účinněji detekovat existenci bid riggingu v nabídkových řízeních v osobní železniční dopravě i obecně ve veřejných soutěžích v jakémkoli jiném odvětví. Metodika obsahuje popis kvalitativních a kvantitativních nástrojů, pomocí kterých lze detekovat přítomnost bid riggingu v těchto řízeních a uvádí, jaké typy dat a informací jsou nutné pro jejich použití.
Anotace anglicky
Methodics is developed for the needs of the Office for the Protection of Competition, through which it can effectively detect the existence of bid rigging in tenders in passenger rail transport (in general in public tenders in any other industry). The methodology includes qualitative and quantitative tools that can be used to detect the presence of bid rigging in these proceedings, stating what types of data and information necessary for their use.
Návaznosti
TD020010, projekt VaVNázev: Optimalizace a zefektivnění zadávání a kontroly veřejných soutěží v osobní železniční dopravě v ČR v kontextu společných politik EU.
Investor: Technologická agentura ČR, Optimalizace a zefektivnění zadávání a kontroly veřejných soutěží v osobní železniční dopravě v ČR v kontextu společných politik EU.
Zobrazeno: 18. 4. 2024 09:10