Informační systém MU
KOUTSOUDAKI, C, Martin KRSEK a A RODGER. Chemical Composition and Antibacterial Activity of the Essential Oil and the Gum of Pistacia lentiscus Var. chia. J. Agric. Food Chem. American Chemical Society, 2005. ISSN 0021-8561.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Chemical Composition and Antibacterial Activity of the Essential Oil and the Gum of Pistacia lentiscus Var. chia.
Autoři KOUTSOUDAKI, C, Martin KRSEK a A RODGER.
Vydání J. Agric. Food Chem. American Chemical Society, 2005, 0021-8561.
Další údaje
Typ výsledku Článek v odborném periodiku
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Impakt faktor Impact factor: 2.507
Změnil Změnil: doc. Ing. Martin Krsek, CSc., MSc, učo 243816. Změněno: 8. 1. 2016 13:42.
Zobrazeno: 30. 4. 2024 22:05