LUKÁŠKOVÁ, Eva, Jakub TROJAN a Lenka KOZÁKOVÁ. Analýza potřebného množství základních druhů potravin pro obyvatele Zlínského kraje. In Jiří Konečný, Vladimír Adamec. Sborník příspěvků z konference Krizové řízení a řešení krizových situací 2015. Vydání I. Uherské Hradiště: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. s. 159-166. ISBN 978-80-7454-573-3. 2015.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Analýza potřebného množství základních druhů potravin pro obyvatele Zlínského kraje
Název česky Analýza potřebného množství základních druhů potravin pro obyvatele Zlínského kraje
Název anglicky Analysis of the needs of basic foods for residents of Zlín region
Autoři LUKÁŠKOVÁ, Eva, Jakub TROJAN a Lenka KOZÁKOVÁ.
Vydání Vydání I. Uherské Hradiště, Sborník příspěvků z konference Krizové řízení a řešení krizových situací 2015, od s. 159-166, 8 s. 2015.
Nakladatel Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Další údaje
Typ výsledku Stať ve sborníku
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání elektronická verze "online"
WWW URL
ISBN 978-80-7454-573-3
UT WoS 000473807900023
Klíčová slova česky Energetický příjem; potravina; obyvatel; kritická infrastruktura; Zlínský kraj
Klíčová slova anglicky Energy intake; food; habitant; critical infrastructure; Zlín region
Příznaky Recenzováno
Změnil Změnil: RNDr. Jakub Trojan, MSc, Ph.D., učo 151236. Změněno: 21. 1. 2020 15:43.
Anotace
Článek představuje výsledky analýzy potřeby základních druhů potravin pro obyvatele Zlínského kraje. Provedená analýza je založena na propočtu naplnění energetického příjmu pro osobu na den. Obyvatelstvo bylo rozděleno podle pohlaví a věku pro stanovení energetické hodnoty příjmu potravin prostřednictvím využití základních druhů potravin. Zjištěná data mohou sloužit jako relevantní podklad pro naplnění podmínek odvětvové struktury kritické infrastruktury v oblasti potravinářství.
Anotace česky
Článek představuje výsledky analýzy potřeby základních druhů potravin pro obyvatele Zlínského kraje. Provedená analýza je založena na propočtu naplnění energetického příjmu pro osobu na den. Obyvatelstvo bylo rozděleno podle pohlaví a věku pro stanovení energetické hodnoty příjmu potravin prostřednictvím využití základních druhů potravin. Zjištěná data mohou sloužit jako relevantní podklad pro naplnění podmínek odvětvové struktury kritické infrastruktury v oblasti potravinářství.
Anotace anglicky
The article presents the results of the analysis of the needs of basic foods for residents of Zlín region. The analysis performed is based on a calculation of the fulfillment of energy intake per person per day. The population was divided by sex and age to determine the energy value of food intake through the use of basic foods. Observed data can serve as a relevant basis for the fulfillment of the sectoral structures of the critical infrastructure in the food sector.
VytisknoutZobrazeno: 19. 4. 2024 22:23