ŘIHÁČEK, Tomáš a Jan ROUBAL. Jak si vytváříme své osobní terapeutické přístupy. In 30. česko-slovenská psychoterapeutická konference: Proces změny v psychoterapii, Jeseník. 2015.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Jak si vytváříme své osobní terapeutické přístupy
Název anglicky How do we develop our personal therapeutic approaches?
Autoři ŘIHÁČEK, Tomáš (203 Česká republika, garant, domácí) a Jan ROUBAL (203 Česká republika).
Vydání 30. česko-slovenská psychoterapeutická konference: Proces změny v psychoterapii, Jeseník, 2015.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Prezentace na konferencích
Obor 50100 5.1 Psychology and cognitive sciences
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Kód RIV RIV/00216224:14230/15:00081576
Organizační jednotka Fakulta sociálních studií
Klíčová slova anglicky personal therapeutic approach;psychotherapist development
Změnil Změnil: prof. Mgr. Tomáš Řiháček, Ph.D., učo 21252. Změněno: 16. 2. 2016 11:59.
Anotace
V rámci workshopu stručně představíme koncept „osobního terapeutického přístupu“ tak, jak jej v současné době rozpracováváme. Budeme přitom vycházet z vlastních i zahraničních výzkumů týkajících se vývoje terapeutů, stejně jako ze své terapeutické a lektorské praxe. V rámci setkání vytvoříme strukturovaný prostor pro zkoumání a sdílení vlastní zkušenosti účastníků týkajících se jejich osobních terapeutických přístupů a cest, jimiž se tyto přístupy vytvářely.
Anotace anglicky
The workshop will briefly introduce the concept of "personal therapeutic approach" as we currently develop it. During our presentation we will build on existing research concerning the development of psychotherapists (including our own studies), as well as on our psychotherapeutic and teaching practice. The goal of the workshop is to provide a structured space for exploring and sharing participants' own experiences regarding their personal therapeutic approaches and ways in which these approaches emerged.
Návaznosti
GAP407/11/0141, projekt VaVNázev: Utváření integrativní psychoterapeutické perspektivy: analýza výcviku integrace v psychoterapii
Investor: Grantová agentura ČR, Utváření integrativní psychoterapeutické perspektivy: analýza výcviku integrace v psychoterapii
VytisknoutZobrazeno: 25. 4. 2024 09:44