Informační systém MU
OCELKA, Jaromír, Petra BUDÍKOVÁ, Petr HOLMAN, Martina KŘIVÁNKOVÁ a Martin SZABO. Jobs.MU - elektronické výběrové řízení na volná místa. 2015.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Jobs.MU - elektronické výběrové řízení na volná místa
Název česky Jobs.MU - elektronické výběrové řízení na volná místa
Název anglicky Jobs.MU - electronic tender for job vacancies
Autoři OCELKA, Jaromír (203 Česká republika, garant, domácí), Petra BUDÍKOVÁ (203 Česká republika, domácí), Petr HOLMAN (203 Česká republika, domácí), Martina KŘIVÁNKOVÁ (203 Česká republika, domácí) a Martin SZABO (703 Slovensko, domácí).
Vydání 2015.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Software
Obor 10201 Computer sciences, information science, bioinformatics
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW Informace o software
Kód RIV RIV/00216224:14610/15:00087103
Organizační jednotka Ústav výpočetní techniky
Klíčová slova česky volná místa; výběrové řízení; e-přihlašování
Klíčová slova anglicky job vacancies; electronic tender
Technické parametry Implementováno v javě na Oracle WebLogic Server a Oracle databazi. Přes webové služby je poskytováno rozhraní pro napojení na www prezentaci (např. úřední desky). Po konzultaci je systém možné nasadit do prostředí s podobnými technickými parametry - java weblogic server. Odpovědná osoba: Jaromír Ocelka, ÚVT MU, Botanická 68a, 602 00 Brno, tel.: 549 49 5554, e-mail ocelka@ics.muni.cz
Štítky rivok
Změnil Změnila: Mgr. Marta Novotná Buršíková, učo 15689. Změněno: 4. 4. 2016 14:42.
Anotace
Komplexní systém pro podporu výběrových řízení. Od vypsání volného místa, přihlašování uchazečů až po jejich výběr není nutné použít jediný papír. Vlastní systém je vybudován v prostředí Oracle WebLogic Server (aplikace pro vypisování a správu řízení), který poskytuje webové služby pro implementaci veřejné vrstvy (prezentace volných míst na úřední desce a přihlašování uchazečů v libovolném prostředí). Systém lze implementovat i mimo prostředí Masarykovy univerzity. Zdrojové kódy lze získat na inet-sys@ics.muni.cz.
Anotace anglicky
A complex support system for tenders. Since the announcement of vacancy, the registration of candidates after their selection is not necessary to use a any paper. System is built on Oracle WebLogic Server (the application for publish and management control), which also provides Web services for implementing public layers (presentation of jobs vacancies on the official notice board and e-application candidates in any environment). The source code can be obtained from the inet-sys@ics.muni.cz.
Zobrazeno: 28. 3. 2024 13:23