NECKÁŘ, Jan. Pochybnosti jako předpoklad kontrolních postupů při správě daní (Specification of concrete questions at the beginning of the control procedures during tax proceeding). Online. In Petr Mrkývka, Damian Czudek, Jiří Valdhans. DNY PRÁVA 2015 DAYS OF LAW 2015 Část V. Dohled, dozor, kontrola ve veřejné finanční činnosti. 1st ed. Brno: Masarykova univerzita, 2016, p. 278-297. ISBN 978-80-210-8196-3. |
Other formats:
BibTeX
LaTeX
RIS
@inproceedings{1343723, author = {Neckář, Jan}, address = {Brno}, booktitle = {DNY PRÁVA 2015 DAYS OF LAW 2015 Část V. Dohled, dozor, kontrola ve veřejné finanční činnosti}, edition = {1.}, editor = {Petr Mrkývka, Damian Czudek, Jiří Valdhans}, keywords = {Tax; tax control; procedure to remove doubts; questions.}, howpublished = {elektronická verze "online"}, language = {cze}, location = {Brno}, isbn = {978-80-210-8196-3}, pages = {278-297}, publisher = {Masarykova univerzita}, title = {Pochybnosti jako předpoklad kontrolních postupů při správě daní}, year = {2016} }
TY - JOUR ID - 1343723 AU - Neckář, Jan PY - 2016 TI - Pochybnosti jako předpoklad kontrolních postupů při správě daní PB - Masarykova univerzita CY - Brno SN - 9788021081963 KW - Tax KW - tax control KW - procedure to remove doubts KW - questions. N2 - Příspěvek se zabývá otázkou nezbytnosti sdělení pochybností daňovému subjektu o správnosti tvrzené nebo vyměřené daně při zahajování kontrolních postupů při správě daní, konkrétně u postupu k odstranění pochybností a u daňové kontroly. Nedílnou součástí je vymezení jednotlivých období, ve kterých je sdělení povinností obligatorní povinností správce daně. ER -
NECKÁŘ, Jan. Pochybnosti jako předpoklad kontrolních postupů při správě daní (Specification of concrete questions at the beginning of the control procedures during tax proceeding). Online. In Petr Mrkývka, Damian Czudek, Jiří Valdhans. \textit{DNY PRÁVA 2015 DAYS OF LAW 2015 Část V. Dohled, dozor, kontrola ve veřejné finanční činnosti}. 1st ed. Brno: Masarykova univerzita, 2016, p.~278-297. ISBN~978-80-210-8196-3.
|